Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Waarom je nooit meer zonder een (elektrische) bakfiets wilt

Kleine kinderen en een (elektrische) bakfiets. Die twee gaan goed samen. Mocht je nog niet overtuigd zijn: dit zijn de voordelen om de wagen zo snel mogelijk vol te laden en lekker samen op pad te gaan. 

Ouders van Nu in samenwerking met Cargoroo

Lekker duurzaam

Met stip op nummer één: een elektrische bakfiets is duurzaam in gebruik omdat je de lucht net vervuilt. Nog een tikkie duurzamer is als je de bakfiets deelt. Want hoe minder bakfietsen er gemaakt hoeven te worden, hoe minder er ook weggegooid wordt. Zeker als je een bakfiets maar af en toe nodig hebt, is delen het meest milieubewust.

Filevrij

Breng je je kind(eren) vaak met de auto naar school of opvang? Dikke kans dat je dan regelmatig stilstaat. Met een bakfiets sjees je altijd langs al het andere verkeer, bespaar je energie en ben je ook nog een stukken sneller op je bestemming. En zonder frustraties, want je hebt ook geen last van parkeergedoe.

Frisse neus

Mooi meegenomen is dat je ook meteen lekker beweegt en een frisse neus haalt. Dikke kans dat je ‘m daarom ook niet alleen gebruikt voor het normale woon-school-crècheverkeer, maar ook in je vrije tijd. Picknickkleed mee en gaan met die banaan.

Geld besparen

Het huren van een bakfiets is ook goed voor je portemonnee. Je hoeft namelijk niet meteen een bak met geld uit te geven voor een eigen bakfiets of (tweede) auto. Bovendien heb je geen hoge benzine- en parkeerkosten. Bij Cargoroo betaal je zolang je de bakfiets gebruikt en geen minuut langer. En ook zo fijn: je zit helemaal nergens aan vast.

Wat een gemak

Je kunt de buurtbakfiets pakken – via de app – wanneer jij ‘m nodig hebt. Om bijvoorbeeld de kids mee naar school te brengen, maar hij is ook superhandig als je iets groots moet ophalen aan de andere kant van de stad (tot 140 kg).

Veilig en ruim

Geen zorgen, want deze bakfiets voldoet aan alle veiligheidseisen. Zo is er een adapter voor een Maxi-Cosi, een bankje met een enkele gordelriem en eentje met twee gordelsets. Zo kun je je kroost (zeker drie jonge kinderen), maar ook je hond veilig vervoeren. Nog wat boodschappen mee? Ruimte genoeg!

Cargoroo is op dit moment te vinden in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Nijmegen, Arnhem, Leuven, Mechelen en Manchester.