Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Glennis Grace verrast bruidspaar

Het zal je gebeuren: dat Glennis Grace ineens op je bruiloft verschijnt en het prachtige ‘I Will Always Love You’ van Whitney Houston voor jou en je kersverse echtgenoot zingt. Het overkwam bruidspaar Tamara en Hans.

Ouders van Nu samen met WHITNEY – A Tribute by Glennis Grace

Een grap?

Je zou bijna denken dat het een grap is, maar nee! Bekijk onderstaande video’s van de zangeres op Instagram maar:

Whitney- A tribute by Glennis Grace

Nog altijd staat de klassieker ‘I Will Always Love You’ op de lijst van de meest gedraaide nummers tijdens bruiloften. Reden genoeg voor Glennis Grace om deze hit niet alleen te zingen tijdens haar grote concerten op 6 en 8 september in Rotterdam Ahoy, maar ook in een veel intiemere setting. Iedereen die vond dat dit nummer niet op hun bruiloft mocht ontbreken maakte kans op zo’n bijzonder huwelijks-concert. Via haar website konden bruidsparen, die op 29 juni zouden trouwen, zich aanmelden. En dat gebeurde massaal. Tamara en Hans waren de gelukkige winnaars.

Niet gewonnen?

Na 2 uitverkochte shows is op 8 september de allerlaatste show van ‘WHITNEY- a tribute by Glennis Grace’ in Nederland. Een fenomenaal eerbetoon aan de legendarische Whitney Houston. Geniet van alle hits en klassiekers van Whitney, op fenomenale wijze gezongen door Glennis Grace. Samen met Nederlandse topartiesten zoals DO, Edsilia Rombley, Berget Lewis, Alain Clark, Candy Dulfer en Sezina (finalist The Voice Kids) maakt Glennis er een onvergetelijke avond van..

* De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er, afhankelijk van de keuze van het event, item en verzendwijze, maximaal €3,60 transactiekosten en/of €3,60 verzendkosten (reguliere postverzending) per transactie in rekening gebracht.