Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Zo vind je het leukste (educatieve) speelgoed voor je baby en dreumes

Je kind ontdekt de wereld door te spelen. Het ideale speelgoed sluit aan bij zijn ontwikkeling en helpt hem op die ontdekkingsreis. Benieuwd welk speelgoed goed past bij de ontwikkeling van je baby en dreumes? Let op deze zaken en het oneindige speelplezier kan beginnen.

Ouders van Nu samen met GUND

Interactie

Speelgoed helpt je kind zijn motoriek en hersenen te ontwikkelen. Door te spelen leert je kind te imiteren en het zet zijn zintuigen op scherp. Interactief speelgoed stimuleert dit en daagt zo je baby of dreumes steeds uit, op het niveau dat bij hem past. Naast een blokkentoren of een rammelaar is speelgoed waarmee je kind interactie heeft dus zeker een aanrader.

Alle zintuigen

Speelgoed dat verschillende zintuigen – het voelen, zien en horen – prikkelt, daagt je kind fysiek en cognitief uit. Fijn speelgoed dat al die zintuigen traint in een veilige, vertrouwde omgeving helpt je kind om de wereld om zich heen te begrijpen. Dat zorgt gegarandeerd voor uren speelplezier.

Ritme en muziek

In de buik krijgt je baby al muziek te horen. Vertrouwde liedjes geven je kind een gevoel van herkenning en veiligheid. Met muziek oefent hij taal, het ritme van taal en het stimuleert het gevoel voor muziek. Het schijnt zelfs zo te zijn dat kinderen die op jonge leeftijd al veel naar muziek luisteren, later een stuk muzikaler worden. Speelgoed dat die muzikaliteit bevordert, is een mooie en vrolijke stimulans.

Oefenen met oorzaak en gevolg

Een belangrijke les voor je baby of dreumes is het leren van oorzaak-gevolg. Door een actie die hij onderneemt, zet hij iets in beweging dat een gevolg heeft. Zit daar een beloning aan? Dan krijgt ‘ie er geen genoeg meer van. Hier zijn leuke speeltjes voor, zoals Flappy de Olifant van GUND. Een interactieve knuffel, die een spelletje kiekeboe speelt met je kind. Als er op z’n linkervoet wordt gedrukt, flapt hij zijn oren voor z’n gezicht. Druk je op de rechtervoet, dan zingt hij een liedje en flappert hij vrolijk met z’n oren. Gegarandeerd succes!

Taalles

Van het beginnende gebrabbel tot die eerste echte woorden: als je kind eenmaal begint met praten, doet hij niets liever. Interactief speelgoed stimuleert zijn taalontwikkeling, met woorden, zinnen en vrolijke liedjes. Het nodigt je kind uit om (meer) te kletsen én het speelgoed kletst gezellig terug. Topvermaak!

Op eigen tempo

Interactief speelgoed dat je kind stimuleert in z’n ontwikkeling helpt hem om steeds meer te leren. Over de wereld om hem heen, maar ook over zichzelf. Elk kind doet dit op z’n eigen tempo dus pushen is niet nodig. Hem stimuleren om steeds een stapje verder te zetten is natuurlijk wel een goed idee. Kies daarom voor speelgoed dat goed past bij z’n ontwikkelingsniveau en speelplezier is gegarandeerd.

Video: Flappy de Olifant van GUND
Ouders van Nu product – Zwangerbox & Babycadeau

Ouders van Nu

Zwangerbox & Babycadeau

GRATIS
Vraag aan