Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Hilarisch: dit zijn de grappigste verlanglijstjes van jullie kinderen

Nu de Sint weer in het land is, regent het verlanglijstjes. Wij vroegen onze volgers: wat is het grappigste dat je kind op zijn verlanglijstje heeft gezet? Dit zijn jullie leukste reacties. Lees mee en lach!

Ouders van Nu samen met Intertoys

Op het lijstje: een boterham met pindakaas

Chocoladegeld, pepernoten, kikkers of een chocoladeletter. Het ligt allemaal voor de hand om die op je verlanglijstje te zetten. Althans, dat zou je denken. Daar denken veel kinderen toch anders over. Dit vroegen jullie kinderen aan de Sint: een boterham met pindakaas, een broodje kaas of alleen kaasjes, zoals de vierjarige zoon van An. Andere kinderen zagen wel wat in bananen, broccoli en soep met balletjes. Eet smakelijk!

Lieve jongens

Je hoeft niet altijd iets voor jezelf te vragen, vindt de zoon (7) van Kelly: ‘Hij denkt dat z’n zusje van tien maanden graag Lego Friends wil. Dan kan hij het bouwen terwijl zij ernaar kijkt.’ Ook de zoon van Mirjam (4) vraagt wat voor z’n zusje van twee: politieauto’s, een politiebureau en een brandweer. Lief.

Beestenboel

Dieren zijn veruit favoriet bij jullie kinderen. Het is even bedenken hoe je het precies gaat regelen wanneer Sinterklaas de cadeaus aflevert, maar dan heb je wel een supertof cadeau. Komen ze: koe, draak, geitje, pinguïns, giraf, het paard van Britt Dekker of een aapje uit de dierentuin in huis. De kinderen van Anne zien een gordeldier – zoals uit de Disneyfilm Raya – wel zitten én komen met een oplossing voor het verblijf. Hij mag namelijk bij hun cavia Pluisje in de kooi. Prima geregeld!

Het echte werk

Speelgoed is natuurlijk hartstikke leuk, maar daar nemen jullie kinderen niet altijd genoegen mee. Zo wil de zoon (3) van Linda graag de raceauto van Max Verstappen – en nee, geen miniatuur. De zoon (3,5) van Chantal ziet een echte Bugatti Veyron wel zitten. Daarmee komt hij, heel schappelijk, z’n moeder dan ophalen. De vierjarige zoon van Dewi wil graag z’n rijbewijs halen bij de rijschool. Dank u, Sinterklaasje.

Kinderen voor kinderen

Op een heleboel verlanglijstjes staan kinderen genoemd, in alle vormen en maten. Zo wordt bij Daniela thuis gevraagd om een nieuw broertje, want degene die ze nu heeft is niet lief. De dochter van Patricia heeft al vier broers, dus zij vraagt of haar jongste broertje niet een zusje kan worden. De dochter van Hilde baalde toen bleek dat de kinderen die op de speelgoedverpakking stonden niet inbegrepen waren. O, baby.

Grote mensen speelgoed

Niet alles wat lijkt op speelgoed, is ook echt speelgoed. Daar moet het kind van Rudy nog even achter komen. Die vroeg namelijk een paspop van Christine le Duc. Frank zag een asbak van Frozen op het verlanglijstje staan en sinds Jansenjoos met haar oppaskind bij de drogist was, heeft die een Spiderman-dildo op z’n verlanglijst staan. Wie gaat dat uitleggen?

Vaders- en moederskindjes

Sommige ouders kunnen vertederd naar de wensenlijst kijken. Zo vroeg het kroost van Laura om een schoonmaaktrolley voor haar moeder, zodat die ‘alles in één keer kan dragen bij het dweilen.’ Die van Brit vroeg een fles wijn voor papa en mama – en plakte er een plaatje van een fles balsamicoazijn bij. Dan weet je dat je iets goed gedaan hebt in de opvoeding.

Het leukste speelgoed van 0 tot 4 jaar

Ouders van Nu product – Doodmoe & Dolgelukkig

De leukste voorbereiding op het vaderschap

€18,99
Bestel nu