Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Zo wordt de vakantie een succes voor groot en klein

Hoe fijn het thuis ook is, op een gegeven moment wil je er wel weer eens op uit. En hopelijk mag dat gauw weer! Het (verre) buitenland zit er misschien nog even niet in, maar voor een heerlijke vakantie is dat niet per se nodig. Met deze tips wordt jouw vakantie in eigen land een succes.

Ouders van Nu samen met Center Parcs

Ontdek Holland

Om er helemaal uit te zijn, hoef je niet met het vliegtuig of de Route du Soleil af te rijden. Sterker nog, het is juist hartstikke ontspannen om niet te ver weg te gaan. Nederland heeft in alle regio’s bovendien de fijnste vakantiestekken, middenin de natuur, waar je helemaal op kunt laden. Op maximaal een paar uur rijden zit je al in de bossen, duinen of op de heide. En met een beetje mazzel spreken de locals nog met een ‘exotisch’ accent ook. Zo zit de vakantiestemming er direct in!

Relax in de regio

Herkenbaar? Op vakantie ken je in no time elk klein dorpje in de buurt en weet je precies waar alle goede speeltuinen zitten, terwijl je thuis steeds naar dezelfde hotspots gaat. Zoek het dus eens dichter bij huis en boek een huisje bij jou in de buurt. De voordelen:

  1. Je bent er zo
  2. Je leert je eigen regio écht goed kennen
  3. Als je er later weer eens komt, heb je meteen dat vakantiegevoel weer!

Zoek de natuur op

Echt bijkomen doe je het best in de natuur. Wist je dat een verblijf in een groene omgeving een bewezen anti-stressmiddel is? Voor kinderen is al die ruimte ook ideaal. Achter elke graspol valt wel wat te ontdekken. Prettige bijkomstigheid van een natuurvakantie: van al dat buitenspelen valt het hele gezin ’s avonds als een blok in slaap. Dat is pas opladen!

Claim een plekje voor jezelf

Op een volle camping of een druk hotel is het natuurlijk heerlijk socializen (uiteraard met 1,5 meter afstand), maar een oase van rust – helemaal voor jezelf – valt ook zeker aan te raden. In een cottage met een privétuin ben je echt even samen. Je speelt ’s ochtends in je pyjama op blote voeten in het gras, luiert met een boek op je eigen bank tijdens het middagslaapje en zet halverwege de middag de borrel al op tafel. Zo ontstaan de mooiste herinneringen.

Vier je vakantie veilig

Een nieuw punt op de vakantiewensenlijst: veiligheid. Tuurlijk wil je de hort op, maar dan wel zonder je zorgen te maken. Bij Center Parcs is alles voor je geregeld voor een veilig en ontspannen verblijf. De parken zijn open, maar met een aangepast aanbod, flexibele boekingsvoorwaarden en diverse veiligheidsmaatregelen. Dat is Center Parcs zoals je gewend bent, maar dan helemaal afgestemd op een veilig verblijf.

Al het leuks van Center Parcs…

Zo kun je tijdens je verblijf bij Center Parcs zwemmen, want de Aqua Mundo is open, zodra de maatregelen het toelaten. Reserveer jouw tijdslot en dobber zorgeloos, met alle ruimte, in het heerlijke zwemparadijs. Activiteiten zoals babyzwemmen zijn er even niet bij, maar dat mag de waterpret niet drukken. In de Market Dome kun je gewoon terecht voor je boodschappen, winkels én ook de restaurants, zodra dat weer kan. Ook in de eetgelegenheden reserveer je een plekje of ga je voor de afhaal- of bezorgservice. Qua activiteiten zijn leuke nieuwe alternatieven geregeld, als het bestaande entertainment nu even niet door kan gaan. Ontdek de mogelijkheden op jouw favoriete Center Parcs-bestemming.

Goed om te weten: als je bij Center Parcs jouw verblijf boekt, kun je tot 21 dagen voor aankomst eenmalig gratis omboeken, met als uiterste aankomstdatum 31 december 2021.