Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

In de nazomer op vakantie met je peuter? Doen!

Als je deze zomer thuis bent gebleven met je peuter is het zéker de hoogste tijd, maar als je wel weggeweest bent is een nazomervakantie ook een prima plan. Een vakantie boeken in de nazomer heeft namelijk een hoop voordelen. Want niets is fijner dan nét na de zomer, midden in de natuur, te genieten van die laatste mooie dagen.

Ouders van Nu samen met Center Parcs

De voordelen van het laagseizoen

Een groot pluspunt van op vakantie gaan met een peuter: je kunt profiteren van de voordelen van het laagseizoen. Zo bespaar je flink en vermijden jullie de drukte. Ga je in september of oktober een weekendje of (mid)week weg, dan is de temperatuur vaak ook ideaal voor je peuter. Niet te warm, niet te koud en met een beetje mazzel wel een lekker zonnetje.

Iets om naar uit te kijken

Door in september of oktober weg te gaan, heb je wat om naar uit te kijken. Zijn je buren met hun schoolkinderen alweer volop aan de slag na de zomer? Dan komt jullie qualitytime er nog aan. Stiekem geniet je net wat meer van je vakantie als je weet dat de rest alweer aan het buffelen is.

Klaar voor de herfst

Je moet er nog niet aan denken, maar het seizoen met harde regenbuien, windhozen en temperaturen onder de tien graden komt er weer een keer aan. Daar kun je dan het best helemaal opgeladen aan beginnen. En hoe doe je dat beter dan in de buitenlucht tijdens een ontspannen vakantie? Precies. Doe jezelf en je kind een plezier en geniet nog even volop van die heerlijke nazomer.

De ideale peutervakantiebestemming

Boek je bij Center Parcs? Dan weet je zeker dat je een ontspannen verblijf hebt met je peuter. De cottages vanaf vier personen hebben standaard een kinderbedje en kinderstoel.  Je eten en boodschappen kunnen in de cottage worden bezorgd en in de Aqua Mundo is het heerlijk zwemmen met je peuter en genieten van de mooie peuterbadjes. Natuurlijk zijn er grote familiekleedkamers, commodes en zwemluiers, zodat jullie van alle gemakken voorzien zijn. Na een gezellig zwemavontuur, maak je samen nog een fijne wandeling in de mooie natuur zodat jullie helemaal ontspannen weer bij jullie cottage aankomen.

Center Parcs in een gloednieuw jasje

Wist je dat Center Parcs volop bezig is het met het vernieuwen van de verschillende parken? Van frisse en nieuwe cottages tot glijbanen in de Aqua Mundo tot de leukste speeltuinen voor je kind. Park Zandvoort, Het Heijderbos, Erperheide en Park Hochsauerland zijn al klaar en op De Eemhof zijn de eerste verfrissende nieuwe types al boekbaar. Benieuwd hoe de parken er uit (gaan) zien? Ontdek hieronder bijvoorbeeld de Beach Chilla’s in Park Zandvoort of de smaakvolle cottages in De Eemhof.

Bekijk hieronder de video’s:

Goed om te weten: als je bij Center Parcs jouw verblijf boekt, kun je tot 21 dagen voor aankomst eenmalig gratis omboeken, met als uiterste aankomstdatum 1 oktober 2022.