Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Inspiratie voor de babykamer: jungle trend

Voor het spotten van de big five hoef je echt niet op safari. Met de leukste items en kleuren tover je de babykamer om tot jungle. En laat dit nu net een van de grootste trends zijn als het gaat om kinderkamerinspiratie. Nog een pluspunt: je bent meteen voor een paar jaar klaar, want hoe leuk is dit thema ook voor peuters en kleuters.

Ouders van Nu samen met Babypark

Van top tot teen of alleen de details

Weet je niet goed waar je moet beginnen met een jungle kamer? Denk eerst goed na over wat past bij jouw stijl, smaak en interieur. Wil je een kamer tot in de puntjes gestyled met bijvoorbeeld een enorme knuffelgiraffe en een prachtige muurschildering over de hele muur. Of kies je voor een subtiele variant met een grote pluche dierenkop aan de wand en ledikantdekentje in panterprint. Kijk ook goed naar de ruimte die je in wilt richten. Is deze groot genoeg voor een grote kamerplant of blijft er dan wel heel weinig speelruimte over?

The lion eh… baby sleeps tonight

Juist in een jungle kamer komen donkere kleuren heel goed tot hun recht. Mits er voldoende daglicht in het kamertje is zijn zwarte meubels zeker een aanrader. Mocht je kiezen voor een wand met een donker behangetje, dan kan een goud- of een eikenkleurig ledikant een echte eyecatcher worden. Leuk om te combineren met goud- of eikenkleurige fotolijsten met dierenposters. En dan hopen natuurlijk dat zo’n mooi ledikant bijdraagt aan een goede nachtrust.

Lief en schattig tegelijk

Een jungle kamer klinkt heel stoer. Vooral als je donkere kleuren gebruikt. Maar je kunt de kamer juist ook zachter maken door het gebruik van iets lichtere kleuren met een paar jungle details. Denk aan een mooie pluche dierenkop aan de muur, een jungle print hoes om het aankleedkussen of een grote bananenplant in een rieten mand. Juist dit soort items zorgen voor echte jungle vibes.

Corona-maatregelen bij Babypark

Alle Babypark Megastores zijn weer open. Maak een afspraak voor personal shopping of stap vrijblijvend binnen. Uiteraard volgt Babypark nauwlettend het RIVM-beleid en worden voorgeschreven richtlijnen en maatregelen met zorg in acht genomen. Ook is er een duidelijke hygiëne-instructie bij de entree van elk filiaal. Het is ook weer mogelijk om meubels te laten monteren. Bekijk op de website alle tarieven.

Ouders van Nu product – Babydagboek

Baby dagboek - voor alle bijzondere momenten en mijlpalen

€15
Bestel nu