Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

6x items van je baby om voor altijd te bewaren

Van het eerste babypakje en het geboortekaartje tot de eerste knuffel die je hebt gekregen, toen je vertelde dat je zwanger was. Er zijn nogal wat items die je niet zo één, twee, drie uitleent, op Marktplaats zet of weggooit. Sterker nog, je bewaart ze misschien wel totdat je kind zelf kinderen krijgt. En juist daarom zijn deze zes dingen de investering waard.

Geselecteerd door Ouders van Nu Voordeelpas

1. Geboortekaartje

Een van de leukste dingen om te regelen tijdens je zwangerschap is natuurlijk het uitzoeken van een geboortekaartje. Met een heleboel verschillende designs en de optie om het kaartje zelf te ontwerpen eindig je altijd met iets unieks. Tip: lijst het geboortekaartje in of laat ‘m uitprinten op posterformaat.

2. On the catwalk

Die eerste dagen, je wilt niet weten hoe vaak je je camera erbij pakt om je baby te fotograferen. Dat is dan ook meteen een goed excuus om veel leuke kleertjes te kopen. En het eerste setje dat je baby na de geboorte aan krijgt, daar denk je natuurlijk extra goed over na.

3. Paraderen in stijl

Je kind zal niet meteen rondrennen op zijn nieuwe stappers, maar het eerste paar blijft wel speciaal. Eén ding is zeker: deze schoentjes blijven na het dragen nog twintig jaar in de doos in de kast liggen. Tip: schoentjes met een tijdloos, klassiek design kunnen doorgegeven worden aan de volgende generatie.

 

4. Knuffelmonster

Net als dat jij dat ‘oude ding’ overal mee naartoe hebt gesleept, zal jouw kind dat ook doen met zijn favoriete knuffel. Dat konijn of die teddybeer heeft straks misschien een heleboel logeerpartijtjes, wasbeurten, zandbakken en vakantiebestemmingen gezien en hij zal nooit minder belangrijk worden.

5. Picture perfect

Elke milestone wordt vastgelegd: van de eerste lach tot aan de eerste stapjes, de eerste tand of de eerste verjaardag. In plaats van dat je alles digitaal of in een schoenendoos bewaart, is het wel zo leuk om er een fotoalbum van te maken. De opties zijn tegenwoordig eindeloos en je kunt zo’n album helemaal zelf ontwerpen. Wil je één van de foto’s groot op de muur hebben of cadeau doen aan de oma’s en opa’s? Laat de foto groot uitprinten op acrylglans of op hout!

6. Muurdecoraties

Kijken hoeveel centimeters je kind is gegroeid? In jouw tijd werd er met potlood lustig op los gestreept op de muur. Tegenwoordig heb je groeimeters in allerlei designs. Handig en leuk voor later!