Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Joolz: maakt het leven van jonge ouders makkelijker

Het leven van jonge ouders makkelijker én mooier maken, dat is de missie van Joolz. Wandelen met je baby moet comfortabel, veilig én stijlvol zijn. Dit noemt Joolz Positive Design. Hiermee willen ze een positieve impact maken. Zo ga je vol vertrouwen met je baby op pad.

 

Ouders van Nu samen met Joolz

Duurzaam ontwerp

Joolz staat voor duurzaamheid. Dankzij de slim ontworpen producten, de materialen die zij kiezen en hoe ze materialen zo duurzaam mogelijk gebruiken werkt Joolz aan de sustainability van hun producten. Ontdek de duurzaamheid van Joolz in vijf stappen.

 1. Geboortebos

  Onze aarde kan wel wat extra groen gebruiken. Daarom krijgt jouw kind van Joolz een eigen boom, in het Joolz geboortebos in Colombia. Dat staat vol met bomen van Joolz baby’s. Vanaf dat moment groeit het boompje samen met jouw kind. 

 2. Levenslange garantie

  Joolz biedt je levenslange garantie op alle kinderwagens. Het enige wat je hoeft te doen is je nieuwe Joolz kinderwagen binnen zes maanden na aankoop online te registreren, daarna ben je klaar om voor altijd van de service van Joolz te genieten.

 3. Duurzame stoffen

  Joolz gelooft dat we een positieve impact op ons wereldwijde milieu kunnen hebben. Daarom verwerken zij duurzame stoffen in de nieuwe looks: de stoffen van de kinderwagens in de kleur Classic blue en de Joolz Aer in Refined black zijn gemaakt van gerecyclede plastic flessen. 

 4. 100% biologisch katoen

  De Joolz Essentials, zoals babynestjes en lakens, zijn gemaakt van 100% biologisch katoen. Ze absorberen vocht, reguleren de warmte en zijn net zo zacht als de tere huid van je kind. Perfect voor eindeloze knuffelsessies en slaapliedjes. 

 5. Herbruikbare verpakkingen

  Hergebruiken is beter voor het milieu en van de verpakkingen van Joolz steekt je kind mogelijk nog wat op ook. Met grote en kleine kartonnen dozen die je – na het uitpakken – om kunt toveren in een vogelhuisje, een rendier of een stoel. Leuk! Niet weggooien dus.