Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Kinderwagen kopen? Met deze tips voorkom je keuzestress

Grote kans dat een van je eerste grote aankopen als je zwanger bent een kinderwagen is. Logisch, want zo’n handige wagen gebruik je toch al gauw zo’n twee tot drie jaar en dan wil je wel meteen een goede koop doen. Maar help, wat een keuze. Hier wat handige tips om je op weg te helpen.

Ouders van Nu samen met Babydump

Wil je zolang mogelijk plezier van de kinderwagen hebben?

Ga dan voor een combiwagen. Dit is een kinderwagen en wandelwagen ineen. De eerste maanden klik je een reiswieg op het onderstel. De meeste baby’s liggen hier zo’n halfjaar in. Daarna bouw je de wagen om tot wandelwagen door eenvoudig het stoeltje op het frame te klikken. Je baby kan in dit stoeltje zowel liggen als rechtop zitten. Ook handig: je kunt een autostoeltje op het onderstel bevestigen. Hiervoor heb je vaak wel aparte adapters nodig.

Maximaal comfort of compact?

Welke kinderwagen het beste bij jou past, hangt ook af van je levensstijl. Als je graag lange wandelingen maakt, soms misschien over ruige(re) ondergronden, dan is comfort extra belangrijk. Woon je in de stad of ga je veel op pad met de auto? Dan vind je het misschien juist prettig als de wagen vooral licht, compact en makkelijk inklapbaar is. Ook een optimale wendbaarheid van de wielen is dan fijn.

Belangrijk: is de wagen in hoogte verstelbaar?

Check sowieso of de duwstang in hoogte te verstellen is, zodat de wagen door iedereen te gebruiken is. Want niets vervelender dan krom achter een kinderwagen lopen. En vind je het belangrijk dat je veel opbergruimte hebt, check dit ook gelijk even. Dit verschilt namelijk nogal per merk.

Corona-maatregelen bij Babydump

De filialen en de webshop van Babydump blijven geopend. Ook zijn er geen gewijzigde openingstijden. Uiteraard volgt Babydump nauwlettend het RIVM-beleid en worden voorgeschreven richtlijnen en maatregelen met zorg in acht genomen. Ook voorzien ze je van een duidelijke (hygiëne instructie bij de entree van elk filiaal. Monteren is op dit moment niet mogelijk. Dit wordt pas weer gedaan zodra het virus voorbij is.

*Heb je een product bij Babydump gekocht, maar zie je hetzelfde item ergens anders goedkoper? Dan krijg je het prijsverschil terug. Kijk voor op de voorwaarden op de website van Babydump.