Leuke kerstcadeaus voor babymeisjes

Viert jouw dochter dit jaar haar eerste kerstfeest? Daar hoort natuurlijk ook een klein cadeautje bij voor onder de boom. Maar wat geef je? Ouders van Nu maakt het je makkelijk en heeft de leukste cadeaus onder de € 20 euro voor je geselecteerd.

geselecteerd uit de ouders van nu shop

Speelgoed

Speelgoed is altijd leuk om te geven. Denk aan knuffels, rammelaars en knisperboekjes. Als baby’s wat ouder zijn, vinden ze het leuk dat iets geluid maakt.

Praktische cadeaus

Een slabbetje, kinderservies en speendoekjes. Het zijn misschien niet de eerste dingen waar je aan denkt bij een kraamcadeau, maar juist de praktische items vallen vaak goed in de smaak.

Verzorging

Denk bij een kraamcadeautje ook eens aan verzorgingsproducten, zoals een billencrème, een hydrofieldoek of een badcape. En wil je echt iets geven wat onmisbaar is, geef dan gewoon een pak luiers.

Babykamer

Ook accessoires voor op de babykamer zijn leuk om te geven. Wat dacht je van een muziekdoos, een lamp, een leuke opbergmand of een spaarpot?

Aan de muur

Posters met quotes zijn helemaal van nu. Dus waarom niet als kraamcadeau geven? Je kunt het zo persoonlijk mogelijk maken door bijvoorbeeld de naam of een detail van het geboortekaartje af te laten drukken. Leuk voor op de babykamer!