Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

De leukste sport- en spelcadeaus om te vragen voor Sinterklaas

Een coole step, een pop die alles kan of een supersnelle raceauto. Wat staat er dit jaar op het verlanglijstje? Om Sinterklaas een handje te helpen: een aantal leuke sport- en spelcadeaus waar je kind – maar ook jij – zeker blij van wordt.

Ouders van Nu samen met Garmin

Bamm, goaalll!

Loopt er een kleine Ronaldo rond in huis? Dan is er natuurlijk maar één cadeau om te vragen: een voetbal. En ja, ook als je er al drie hebt, want een bal die je krijgt van Sinterklaas is en blijft altijd extra speciaal. Ook leuk om te geven zijn metalen voetbalgoals, een paar pionnen of keepershandschoenen. Wanneer is de eerstvolgende wedstrijd?

Skateboards en steps

Hoe cool is dat: op een skateboard met led-verlichting naar school. Wedden dat het getreuzel ’s ochtends voorbij is? Een even zo cool cadeau is een step en die heb je tegenwoordig in alle soorten en maten. Van inklapbare varianten en steps van Disney Frozen en Cars, tot een step waarmee je vooruitkomt door de voetenplank op en neer te bewegen. Voor extra veiligheid vraag je er een helm en een beschermset bij. 

Jump, jump, jump

Als je er de tuin voor hebt, is een speeltoestel natuurlijk een supergoed cadeau om te krijgen voor Sinterklaas. Van een schommel en turnringen (kun je gelijk de Gaylord van Epke oefenen) tot een glijbaan en een trampoline: het zorgt voor uren, wat zeggen we: weken, maanden en jaren speelplezier. En jou bespaart het af en toe een loopje naar de speeltuin, knipoog.

Coole activity tracker

Hé, wat voor horloge heb jij daar om je pols? De Garmin vívovit jr. 2 activity tracker met een Disney-, Star Wars- of Marvel-thema is echt een gadget die opvalt. Het apparaat houdt niet alleen het aantal stappen en het slaapritme bij, maar ook de actieve minuten en stimuleert kinderen zo de aanbevolen zestig beweegminuten per dag te halen. Heeft je kind dat doel behaald, dan kan hij verder met nieuwe avonturen in de gratis app die bij de activity tracker worden geleverd. En het leuke is, jij als ouder kunt deze app ook downloaden om zo het aantal stappen, de activiteiten en de slaap van je kind te volgen.

Heb je je huiswerk al af?

Op de vívovit jr. 2 activity tracker kun je ook taken instellen voor je kind. Perfect voor kinderen die soms even een herinnering nodig hebben. Om bijvoorbeeld hun tanden te poetsen of huiswerk te maken.

Minnie Mouse of Captain America

De Garmin vívovit jr. 2 heeft een advieskoopprijs van € 99,99. Er is keuze tussen Minnie Mouse (Disney), BB-8 en The Resistance (Star Wars), de Avengers en Captain America (Marvel). Klik hier voor meer informatie over deze kindvriendelijke activity tracker.

Redactioneel – Offer – Boek over bevallen

Goed voorbereid bevallen

Verfrissende kijk op geboorte
Lees nu