Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Naar Familiepark Drievliet met korting voor het hele gezin

Het pretparkseizoen is weer geopend. Daarom krijg je als lezer van Ouders van Nu flinke korting op een dagje in Familiepark Drievliet in Den Haag. Op 29 en 30 juni betaal je in plaats van € 24,50 slechts € 15 per persoon.

Ouders van Nu samen met Drievliet

Voor de echte durfal

Familiepark Drievliet is een attractiepark waar je ogen en oren tekort komt. Sterker nog: al je zintuigen worden er geprikkeld. Bekijk Skull Rock in het CineMagic 5D theater, waar je het gespetter van de zee voelt en de lucht van stinkende kapitein Scabb opsnuift. Maak je een vrije val van 13 meter of wordt je afgevuurd naar de top? Beleef het in de Chute. In de Formule X schiet je binnen twee seconden naar een snelheid van 70 kilometer per uur en in De Kwal ga je echt een paar keer helemaal over de kop. Probeer dan nog maar eens recht te blijven lopen.

Ook leuk voor de allerkleinsten

In het gebied Lol Atol kunnen de allerkleinsten gezellig met een treintje, hoogspringen op het Duikelduin, lekker klimmen op de Vuurtoren of in een sleepbootje om de walvis te redden. En dan betaal je ook nog maar € 15 in plaats van € 24,50. Wat wil je nog meer…

Belangrijk om te weten

  • Kinderen tot 1 meter lengte GRATIS
  • Tickets met korting zijn alleen geldig op 29 en 30 juni 2019
  • Familiepark Drievliet is open van 10.00 tot 17.30 uur
  • Parkeren: € 7,50 per dag

* Exclusief € 0,70 administratiekosten. * Het actieticket is alleen geldig op 29 en 30 juni 2019* De actie loopt zolang de voorraad strekt. * Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en is niet inwisselbaar voor geld. Restitutie is niet mogelijk.

Commercieel – Center Parcs – Bungalow Race

Center Parcs

Boek voordelig je vakantie tijdens de Bungalow Race!

Vanaf €272,- per cottage
Bekijk de accommodaties