Review: Center Parcs De Huttenheugte

Is het de hoogste tijd voor een vakantie met je gezin. Even een (mid)week of weekend weg, maar heb je geen idee waar je naartoe moet. Monique is met haar gezin bij Center Parcs De Huttenheugte geweest. Bekijk snel haar review.

Ouders van Nu samen met Center Parcs
Let op: de inhoud van dit artikel is tot stand gekomen voor de huidige situatie en is hierdoor op dit moment mogelijk niet helemaal juist. Center Parcs blijft zoals je gewend bent, maar dan net even anders. Om er zeker van te zijn dat jullie een geweldig verblijf beleven, bieden de parken een aangepast activiteiten- en service aanbod aan en volgen zij diverse veiligheidsmaatregelen.

 

Op vakantie naar Center Parcs De Huttenheugte betekent er echt even tussenuit. Het park is gelegen tussen de Drentse bossen en heidevelden. Ver weg van alle hectiek van alledag. Maar dat betekent niet dat er niets te doen is in de buurt. Sterker nog: je kunt er prachtig fietsen en wandelen of naar Plopsa Indoor Coevorden met Bumba en Mega Mindy.

 

Van geitjes aaien tot sterrenkijken

Maar op het park is natuurlijk ook van alles te beleven. Denk aan geitjes aaien en sterrenkijken op Adventure Island. En heb je een baby, net als Monique, dan is de Aqua Mundo ook heerlijk om te zijn. Er zijn grote familiekleedkamers, babymeubels, zwemluiers en 90% minder chloor in het water.

Goed om te weten: als je bij Center Parcs jouw verblijf boekt, kun je voor aankomsten t/m maart 2021 eenmaal gratis wijzigen tot 21 dagen voor aankomst met als uiterste aankomstdatum 30 september 2021.