Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

te laat op school

Must-haves als je peuter (bijna) naar school gaat

Wat is de tijd gevlogen: je peuter gaat naar school! Maar eerst nog even vier worden én de laatste spullen regelen. Zo is hij helemaal klaar voor die eerste dagen. Dan jij nog.

Ouders van Nu samen met Blokker

Een goed begin…

Voor het échte werk begint, is het een kwestie van voorbereiden. Van tas tot gymschoen: een gelabeld item raak je een stuk minder snel kwijt. Handig dus, van die kledinglabels met pen. Dan is het tijd voor wat qualitytime. Wat lekkers en slingers zijn wel op z’n plaats. Peuters klaar? Bakken en versieren maar!

Dat zal lekker smaken!

Zo reist een appel butsvrij mee naar school, komen verse broodjes uit eigen trommel en is het elke dag weer een verrassing welke snacks er tevoorschijn komen. Nog wat te drinken erbij en het feest is compleet. Hap, hap, hap, slok, slok, slok!

Aan de slag

Met zo’n set potloden heeft ‘ie het zo in de vingers: oefenen maar, die potloodgreep! En van die vrolijke vulpotloden wordt het tekenen en rekenen nóg leuker. Uitgeschreven? Dan is het de hoogste tijd voor het beter bouwwerk.

Op de fiets

Met een goed setje fietslampjes is het veilig van voordeur naar schoolplein fietsen. Laat die donkere dagen maar komen! Met een bel ben je ook nog eens goed hoorbaar en dankzij deze stevige fietsketting weet je zeker dat de fiets er nog staat aan het eind van de schooldag.