Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Net als in de film

Voor één keer een echte prinses, tukken in een grot (net als Batman!) of spelen in een piratenschip: het lijkt wel hun favoriete tekenfilm.

Piratenfeestje

Hoe je stoere jongens en meisjes blij maakt? Plan een piratenvakantie. Deze bungalows in Slovenië lijken net piratenschepen; ze ‘drijven’ zelfs op het water. Wat ook kan: je eigen tent meenemen en een plekje zoeken op de glamping, want het hele terrein ademt het piratenthema. Naast de piratenschepen zijn er een waterspeeltuin, een tennisbaan, een groot overdekt speelschip met zwembad, een wildwaterbaan, drie restaurants en een gigantisch waterparadijs.

Schot in de roos

Wist je dat een écht kasteel de inspiratie is geweest voor het prinsessenkasteel van Disney’s Assepoester? Craigievar Castle, aan de rivier Dee in Schotland, heeft precies dezelfde hoge torens en roze kleur. Dus trek je dochter haar prinsessenjurk aan en breng een bezoek aan dit geweldige kasteel met dito kasteeltuin. Slapen kan in de cottages eromheen.

Autovakantie

Wie thuis een autogek heeft zitten, móét een keer met het gezin naar het V8 Hotel in Duitsland. Alle bedden in dat hotel zijn omgebouwde auto’s, van oldtimers tot moderne wagens. Ook zijn er verschillende themakamers, zoals een Route 66-kamer en een wasstraat. Leuk extraatje: het hotel ligt dicht bij de Mercedes-Benz-fabriek in Sindelfingen, en op een halfuur rijden van het Mercedes-Benzmuseum en het Porsche Museum in Stuttgart.

Naar de Batmobile

Waar anders dan in Azië kun je slapen in een uitgehouwen kamer bomvol Batman-gadgets en met een groot Batman-logo aan de muur? Het Eden Motel in Taiwan heeft een echte BatSuite, die zo is ingericht dat het lijkt alsof je echt in de batcave slaapt. Is een andere superheld bij jouw kinderen favoriet? Het hotel heeft nog 45 andere themakamers, dus er is een kamer voor iedereen.