Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Nieuwe outfit nodig voor je kind? Dit is dé gouden tip!

Kleren maken de man, maar ook zeker het kind. Want laten we eerlijk zijn: het is toch heerlijk om met je kind te pronken. Wil je zijn kast binnenkort weer vullen met nieuwe zomerse items, dan hebben wij dé tip: Bundleboon, een kledingbox speciaal samengesteld door een stylist voor jouw baby, peuter of kleuter.

Ouders van Nu samen met Bundleboon

Misschien weet je precies wat je mooi vindt voor jouw kind. Of heeft jouw kind al een heel eigen stijl. Maar het kan ook zo zijn dat je juist wel wat inspiratie kunt gebruiken en graag wilt weten wat jouw kind goed staat. Of: je gunt je tweede, derde of vierde ook weleens een nieuwe outfit. Tot welke ‘type’ je ook behoort: probeer eens een kledingbox van Bundleboon! Je zit nergens aan vast én betaalt alleen voor de items die je leuk vindt. De rest stuur je gewoon terug. Easy!

Deze box is niet alleen fijn omdat het je tijd en moeite bespaart om zelf urenlang webshops af te struinen, maar heeft nog veel meer pluspunten. Wij geven jou zeven goede redenen om vanavond nog een box te bestellen. Inclusief een fijne kortingscode!

1. Superleuke stijlquiz

De voorpret is al leuk. Want voordat je daadwerkelijk een box te bestelt, doe je eerst de stijlquiz op de website van Bundleboon. Zo weten de stylisten van welke stijl je blij wordt. Ook kun je aangeven wat jouw budget is.

2. Inclusief stylingadvies

Op ‘box bestellen’ geklikt? Om nog even alles te checken, neemt een stylist snel contact met je op via WhatsApp. Want welke pasvorm vind je mooi, en heb je specifiek iets nodig? Zo kan de stylist jouw box nog beter samenstellen. Ook wordt gevraagd of je wat foto’s van je kind door wilt sturen.

3. Verrassende combinaties

In de box zitten altijd acht tot tien items: van broeken en T-shirts tot sokken en jasjes. Plus nog een paar leuke accessoires, zoals sokken en een zonnebril. Hiermee kun je zo’n vier tot zes outfits samenstellen. Jouw persoonlijke stylist vertelt je precies – door middel van een briefje in de box – hoe je alles leuk met elkaar kunt combineren. En we kunnen je uit ervaring vertellen: je wordt echt verrast.

4. Catwalk@home

Zodra de postbezorger met de box voor je deur staat, word je gegarandeerd blij. De box ziet er van de buitenkant al fantastisch uit, maar als je ‘m openmaakt begint het feest pas echt. De verschillende setjes zijn mooi verpakt. Vervolgens kun je heerlijk op je gemak met je kind alles doorpassen en combineren. En wat blijkt bijvoorbeeld: okergeel – een kleur die je nooit zelf voor je kind zou kopen – staat hem fantastisch.

5. Nieuwe merken

Misschien heb je vaste merken die je shopt voor je kind. Het leuke is dat je met deze box weer eens wat nieuws ontdekt. Bundleboon werkt namelijk samen met veel verschillende merken, die allemaal een goed verhaal hebben. Met de nadruk op duurzaamheid en een mooi design.

6. Betaal alleen voor de items die je houdt

We hebben het al gezegd, maar het is ook super fijn dat je nergens aan vastzit. Bundleboon is geen abonnement én je hoeft niet alles in de box te houden. Bovendien heb je vijf dagen om alles rustig te bekijken. Wat je niet leuk vindt of nodig hebt, stuur je vervolgens eenvoudig terug. Daarna betaal je uiteraard alleen voor de items die je houdt.

Ouders van Nu Voordeelpas

Wil jij besparen op baby- en kinderspullen, kleding, speelgoed en meer?

Dat kan met de Ouders van Nu Voordeelpas!
Shop met korting