Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Online cursus Dé Slaapmassage

Ouders van Nu: ‘Heeft jouw baby moeite om in slaap te vallen? Voor onrustige slapers kan deze slaapmassage uitkomst bieden, want veel baby’s slapen na een massage… Juist, als een baby. Docente: Arlette Dijkstra.’

€16,15
Zonder VoordeelPas: €17,95

Bestel hier >

Deze massage is geschikt voor baby’s vanaf vier weken.

 In het bezit van een Voordeelpas? Klik hier en gebruik de kortingscode.

Geselecteerd door Ouders van Nu

Ouders van Nu heeft in samenwerking met Babymassage Online de cursus Slaapmassage geselecteerd. Deze online cursus leert je de juiste massagetechnieken toe te passen bij je baby waardoor hij zelf beter in staat is om in slaap te vallen. Incl. handige tips.

Productspecificaties

Over de cursus
Deze cursus bestaat uit een videoles. Je leert hoe je je baby masseert waardoor hij zelf beter in staat is om in slaap te vallen. Het beste tijdstip om hem te masseren is voor bedtijd, zodat hij al een beetje moe is. De kans is groot dat hij door de ontspannen werking van de massage als een blok in slaap valt. Inclusief bij deze cursus is een PDF met extra tips bij slapen van jonge baby’s.

Wat krijg je voor dat bedrag:

  • 1 videoles met de speciale slaapmassage
  • 1 download (pdf) met extra tips bij slapen jonge baby’s
  • 12 maanden toegang tot de speciale leeromgeving
  • Indien gewenst persoonlijk contact via mail met docente Arlette Dijkstra voor een persoonlijk advies

 Gratis extra:

  • 1 videoles over hoe je jouw baby het best kan tillen en dragen
  • 3 pdf’s met tips over je houding, het tijdstip en wat je nodig hebt tijdens het geven van een babymassage.

Ook ontspannen voor jou
Los van de voordelen van babymassage voor je kind, zoals ontspannen, slapen en darmkrampjes, is het ook goed voor ouders. Door je baby te masseren neem je echt even de tijd voor hem en daar wordt je zelf ook ontspannen van.

Vanaf welke leeftijd?
Deze massage is geschikt voor baby’s vanaf vier weken. Voor die tijd is een massage te inspannend voor een baby.

Informatie over bestellen bij Ouders van Nu

De producten die we aanbieden in de Ouders van Nu Shop zijn met liefde en grote zorg uitgekozen. Ouders van Nu heeft 50 jaar ervaring met alle ins en outs van het ouderschap. Wij weten waar (aanstaande) vaders en moeders blij van worden en welke producten fijn zijn voor jou en je kind.

Wanneer je een Ouders van Nu Voordeelpas hebt, shop je altijd met 10% korting in de Ouders van Nu Shop*. Heb je nog geen Voordeelpas? Kies er dan tijdens het afrekenen voor om deze mee te bestellen. Je ontvangt dan direct 10% korting op je bestelling.

Heb je hulp nodig bij je bestelling? Neem contact op met de klantenservice via tel. 088-5500174(bereikbaar op werkdagen van 9.00 – 18.00 uur) of stuur een bericht via onze contactpagina.

*m.u.v. aankopen via tjox.nl

Informatie over bezorging door Babymassage Online

Babymassage dwingt je om contact te maken met je baby door middel van je handen en op je gevoel. In alle rust zonder afleiding van de tv, je mobiel en het internet. Alle focus op je baby. Echte quality time vinden in onze vaak hectische en drukke levens. Je creëert een hele hechte band die voor het leven blijft.

 

Redactioneel – Offer- Drinkbeker

Drinkbeker

De Miracle 360° Trainer Cup
Shop nu