Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Online cursus Eerste hulp aan kinderen

Ouders van Nu: ‘Heb je geen tijd om een volwaardige EHBO-cursus te volgen, maar wil je wel weten wat je moet doen als je (klein)kind een ongelukje heeft? Livis heeft een 2,5 uur durende online cursus speciaal voor alle (o)pa’s en (o)ma’s.‘

Bekijk ook: EHBO bij baby’s en kinderen

€24,95
Zonder Voordeelpas €27,50
Schrijf je in > 

Voordeelpas?
Log hier in en ontvang extra korting. Je betaalt dan slechts € 24,95.

Vergoeding
Deze EHBO-cursus wordt in de meeste gevallen tot wel 100% vergoed door je zorgverzekeraar. Kijk hier of je cursus vergoed wordt.

Geselecteerd door Ouders van Nu

Ouders van Nu vindt het belangrijk dat je weet hoe je moet handelen in geval van nood. Daarom heeft Ouders van Nu in samenwerking met Livis een online cursus Eerste hulp aan kinderen geselecteerd.

Naast deze online cursus Eerste hulp aan kinderen hebben we ook de uitgebreide cursus EHBO bij baby’s en kinderen. Deze cursus is inclusief praktijksessie en in de theorie komen nog meer onderwerpen aan bod, zoals reanimatie en het gebruik van een AED. Na het afronden van deze cursus ontvang je het officiële certificaat erkend door het Nederlandse Rode Kruis.

Productspecificaties

Van een vinger tussen de deur en een val van de trap tot een schaafwond na een ongelukje met de fiets. Bij kinderen zit een ongeluk vaak in een klein hoekje. Tijdens deze cursus komen de meest voorkomende huis en tuinongelukjes aan bod.

 Wat zijn de voordelen van deze cursus?

  • Volledig online (geen praktijksessie)
  • Te volgen in je eigen tempo
  • Gemiddelde tijd is 2,5 uur
  • Focus op veelvoorkomende ongelukjes in huis en tuin
  • Je hebt een jaar lang toegang tot de cursus