Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Op pad met je baby: 7x dit moet je écht nooit vergeten

Met een baby de hort op: dat vraagt om een goede voorbereiding. Zo voorkom je een hoop drama en ben je zelf ook een stuk relaxter. Daarom zeven spullen die je altijd in je tas moet stoppen – en je hebt vast zelf ook nog wel wat aanvullingen.  

Ouders van Nu samen met Albert Heijn

1. Luiers

Tja, zo logisch, maar je zult ze maar vergeten. Of net de verkeerde tas bij je hebben. Zorg dat je in alle tassen die je regelmatig bij je draagt een aantal luiers stopt. Zo heb je er altijd een bij de hand voor een (onverwachte) luierwissel.

2. Poetsdoekjes

Waterdoekjes, billendoekjes, toetenvegers, washandjes… Onmisbaar! Voor het schoonmaken van babybillen, maar ook voor vieze handen, toeten of als je zelf wel even een clean up kunt gebruiken. Ook nooit vergeten: een hydrofiele luier, echt multi-inzetbaar.

3. Voedingstorentje

Natuurlijk! Als je baby de fles krijgt, is een voedingstorentje een uitkomst. De afgemeten hoeveelheid melkpoeder bewaar je in een bakje, meng je als het etenstijd is met warm water in de fles en klaar om te drinken. Geef je borstvoeding? Dan mag je deze tool vergeten. Wél handig: eventueel een grote hydrofiele doek om te voorkomen dat je baby wordt afgeleid tijdens het voeden.

4. Tussendoortje

Vergeet geen fruit- of groentehap (als je kind dit al krijgt) mee te nemen. Want met een hongerige baby is het leven geen feest. Superhandig – en scheelt jouw tijd – zijn de AH Bio knijpfruitzakjes. Verkrijgbaar in verschillende smaken. Perfect voor onderweg!

5. Luierzakjes

Geen prullenbak in de buurt? Of is je baby doorgelekt? Zorg ervoor dat je wat luierzakjes bij je hebt. Zo verzamel je vieze kleding, afval en natuurlijk luiers, en voorkom je een vieze tas.

6. Setje extra kleding

Kliederen en baby’s gaan hand in hand. Van melkresten op de romper tot spetters babyhapjes: zie kleding maar eens schoon te houden. En in het ergste geval tref je een spuitluier onderweg. Daarom is een setje extra kleding echt een must. Wellicht ook voor jezelf?

7. Speelgoed

Afhankelijk van de leeftijd van je baby, maar met een knisperboekjes, stapelbekers of rammelaars houdt je kind het nét wat langer vol tijdens jouw koffiedates. En heel belangrijk: de favoriete knuffel!

Ouders van Nu product – Zwanger Scheurkalender

Zwanger Scheurkalender

€ 14,99
Shop nu