Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Ouders van Nu: onze boeken

Als je zwanger bent, gaat er een wereld voor je open. Je hoort termen waarvan je het bestaan niet kende en je zit vol vragen. Wanneer je kind net geboren is, heb je behoefte aan zoveel mogelijk informatie van experts en ervaringsdeskundigen. En wat jaartjes later vraag je je af: hoe wordt je kind zindelijk? Hoe om te gaan met een peuter die de hele dag nee roept of midden in de supermarkt een driftbui krijgt? Wat doe je als je kind zijn eten meer op de grond gooit dan in zijn mond stopt? Situaties die voor iedere ouder herkenbaar zijn.

In de boeken van Ouders van Nu krijg je alle informatie én tips.

Van zwanger tot bevallen en de kraamtijd

Van buik tot baby is het complete handboek voor zwangere vrouwen. In dit boek vertellen onze experts alles over zwanger worden, zwanger zijn en bevallen. Van vruchtbaarheidsbehandelingen en innovatieve technieken zoals embryoselectie tot geboortezorg. Van bevallen in het ziekenhuis of lekker thuis, in bed of op een baarkruk, met of zonder doula, tot pijnbestrijding en kraamtranen.
Benieuwd? Koop het boek hier.

Negen maanden dagboek

Het Negen maanden dagboek van Ouders van Nu is een prachtig vormgegeven bewaar- en invulboek, waarin je alle speciale, grappige en mooie momenten van je zwangerschap kunt vastleggen. Van de eerste schopjes tot je eigen gekke cravings en je gedachten bij de eerste echo. Bijzonder om later nog eens terug te lezen en voor nu een fijne manier om even stil te staan bij de baby in je buik. Het perfecte cadeau voor jezelf of een vriend(in).
Benieuwd? Koop het boek hier.

Van baby tot peuter

In het boek Van baby tot peuter lees je van maand tot maand alles over de ontwikkeling van je baby, de verzorging en de mijlpalen die je kunt verwachten. Van hoe je weet dat je baby genoeg heeft gedronken tot wat je kunt doen als je baby veel huilt of niet wil slapen? En ook hoe het toch zit met krampjes en tandjes.
Benieuwd? Koop het boek hier.

Baby dagboek

Het Babydagboek van Ouders van nu is een prachtig vormgegeven bewaar- en invulboek, waarin je alle bijzondere momenten en mijlpalen van de eerste achttien maanden van de baby van maand tot maand kunt vastleggen. Van de eerste keer in bad tot de eerste woorden en stapjes. Leuk voor later en het perfecte cadeau voor jezelf of een vriend(in).
Benieuwd? Koop het boek hier.

Van peuter tot kleuter

Hoe wordt je kind zindelijk? Hoe om te gaan met een peuter die de hele dag nee roept of midden in de supermarkt een driftbui krijgt? Wat doe je als je kind zijn eten meer op de grond gooit dan in zijn mond stopt? Situaties die voor iedere ouder herkenbaar zijn.

Van peuter tot kleuter geeft je alle informatie én tips over het gedrag van je peuter. Ook is er volop aandacht voor onderwerpen als taalontwikkeling, peuterpuberteit en herkenbare ouderstruggles als schermtijd en digitaal opvoeden.
Benieuwd? Koop het boek hier.