Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Ouders van Nu: onze boeken

Als je zwanger bent, gaat er een wereld voor je open. Je hoort termen waarvan je het bestaan niet kende en je zit vol vragen. Wanneer je kind net geboren is, heb je behoefte aan zoveel mogelijk informatie van experts en ervaringsdeskundigen. En wat jaartjes later vraag je je af: hoe wordt je kind zindelijk? Hoe om te gaan met een peuter die de hele dag nee roept of midden in de supermarkt een driftbui krijgt? Wat doe je als je kind zijn eten meer op de grond gooit dan in zijn mond stopt? Situaties die voor iedere ouder herkenbaar zijn.

In de boeken van Ouders van Nu krijg je alle informatie én tips.

Van zwanger tot bevallen en de kraamtijd

Van buik tot baby is het complete handboek voor zwangere vrouwen. In dit boek vertellen onze experts alles over zwanger worden, zwanger zijn en bevallen. Van vruchtbaarheidsbehandelingen en innovatieve technieken zoals embryoselectie tot geboortezorg. Van bevallen in het ziekenhuis of lekker thuis, in bed of op een baarkruk, met of zonder doula, tot pijnbestrijding en kraamtranen.

Benieuwd? Koop het boek hier

Negen maanden dagboek

Het Negen maanden dagboek van Ouders van Nu is een prachtig vormgegeven bewaar- en invulboek, waarin je alle speciale, grappige en mooie momenten van je zwangerschap kunt vastleggen. Van de eerste schopjes tot je eigen gekke cravings en je gedachten bij de eerste echo. Bijzonder om later nog eens terug te lezen en voor nu een fijne manier om even stil te staan bij de baby in je buik. Het perfecte cadeau voor jezelf of een vriend(in).

Benieuwd? Koop het boek hier

Van baby tot peuter

In het boek Van baby tot peuter lees je van maand tot maand alles over de ontwikkeling van je baby, de verzorging en de mijlpalen die je kunt verwachten. Van hoe je weet dat je baby genoeg heeft gedronken tot wat je kunt doen als je baby veel huilt of niet wil slapen? En ook hoe het toch zit met krampjes en tandjes.

Benieuwd? Koop het boek hier

Baby dagboek

Het Babydagboek van Ouders van nu is een prachtig vormgegeven bewaar- en invulboek, waarin je alle bijzondere momenten en mijlpalen van de eerste achttien maanden van de baby van maand tot maand kunt vastleggen. Van de eerste keer in bad tot de eerste woorden en stapjes. Leuk voor later en het perfecte cadeau voor jezelf of een vriend(in).

Benieuwd? Koop het boek hier

Van peuter tot kleuter

Hoe wordt je kind zindelijk? Hoe om te gaan met een peuter die de hele dag nee roept of midden in de supermarkt een driftbui krijgt? Wat doe je als je kind zijn eten meer op de grond gooit dan in zijn mond stopt? Situaties die voor iedere ouder herkenbaar zijn.

Van peuter tot kleuter geeft je alle informatie én tips over het gedrag van je peuter. Ook is er volop aandacht voor onderwerpen als taalontwikkeling, peuterpuberteit en herkenbare ouderstruggles als schermtijd en digitaal opvoeden.

Benieuwd? Koop het boek hier

Eten voor twee

Recepten en tips voor tijdens de zwangerschap

Een geweldige aanvulling op de succesvolle serie van de experts van Ouders van Nu: een kookboek voor alle ouders in spe. Een boek boordevol gezonde en lekkere gerechten voor tijdens de zwangerschap en de de eerste weken erna.

Binnen een halfuur staat er een lekkere maaltijd op tafel, die ook nog eens voedzaam en gevarieerd is. Inclusief handige tips, good to know-weetjes en antwoorden van de voedingsdeskundigen van Ouders van Nu op de meest gestelde vragen van jonge ouders.

Nieuwsgierig naar de recepten? ‘Eten voor twee’ bestellen

Ouders van Nu eten voor twee

Babykookboek

Voor 6-18 maanden

Zeg gedag tegen kant-en-klare potjes en aparte maaltijden bereiden voor je baby. Met het Babykookboek leer je hoe je voor je baby van 6 tot 18 maanden makkelijke, gezonde en lekkere gerechten en babyhapjes maakt. Met de ingrediënten van ‘de grote pot’ maak je ook een bordje voor je kind, en alles staat in 30 minuten op tafel. Dit vrolijk vormgegeven boek boordevol recepten maakt van iedere maaltijd een feestje en is perfect voor alle drukke papa’s en mama’s!

Zelf babyhapjes maken? Bestel het babykookboek

Ouders van Nu babykookboek

Zwanger Scheurkalender

Met deze Ouders van Nu Zwanger Scheurkalender tel je de dagen af naar je bevalling en krijg je elke dag een handige tip. Een perfecte manier om samen met je partner de zwangerschap te beleven van dag tot dag. En het ideale cadeautje om aan aanstaande moeders te geven.

zwanger scheurkalender

Baby Scheurkalender

Het cliché is waar: het gaat zó snel. Je knippert met je ogen en je baby mag alweer één kaarsje uitblazen op de taart.

Met deze Ouders van Nu Baby scheurkalender krijg je toch een beetje grip op die dagen die voorbijvliegen én 365 leuke weetjes over de ontwikkeling van het eerste jaar van je kind.

baby scheurkalender

Doodmoe en dolgelukkig

De leukste voorbereiding op het vaderschap

Jan Versteegh is presentator, columnist voor Ouders van Nu én vader van twee dochters. Zijn columns zijn nu gebundeld in een boek speciaal voor aanstaande vaders. In Doodmoe en dolgelukkig vertelt hij op hilarische en eerlijke wijze wat je als aanstaande vader allemaal staat te wachten.

doodmoe en dolgelukkig jan versteegh

Redactioneel – Offer – Ovulatietest

Ovulatietest

Jouw 2 meest vruchtbare dagen
Vind je hier