Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Pretpakket

Kijk, deze hotels hebben het begrepen: vermaak het kind, en het hele gezin voelt zich relaxed. Kun jij eindelijk die cocktail bestellen.

De nanny

Een pláátje van een hotel dat ook nog kindvriendelijk is? Dat noemen we een win-win. Hillside Beachclub in Turkije heeft een kidsclub voor kinderen van alle leeftijden, inclusief disco. Ook zijn er glijbanen, meerdere speeltuinen én is er een nanny bij wie je zelfs baby’s van een paar maanden kunt achterlaten. Komt dat even mooi uit; kun jij je handdoek uitspreiden op een van de adults only-stranden, waar je alleen met de boot kunt komen. Een beetje voor de kinderen, en een beetje voor mama.

Iedereen blij

Aan iedereen is gedacht in hotel Calcot in het Britse Gloucestershire. Elke ochtend om negen uur gaat de kinderopvang open, voor een uitgebreide knutsel- en speelsessie. Oudere kinderen kunnen neerploffen in een heuse bioscoop en zich urenlang vermaken in de gameroom met Playstations, Xboxes en Wii’s. En de ouders? Die boeken een dagje spa, maken fietstochten, rijden paard en wandelen in de mooie omgeving. Wat je uiteraard ook gezellig met z’n allen kunt doen.

Doe maar luxe

Vertel je kinderen dat jullie in een Italiaans kasteel gaan slapen, en je scoort meteen punten. Of nou ja kasteel: het is een nagebouwde traditionele Borgo, dus het líjkt erop. En dan weten ze nog niet eens van de vier zwembaden en de kidsclub af. Verder op het terrein: twee privé beachclubs, een enorme spa, een sterrenrestaurant, een golfbaan, een crèche en een 24-uursnanny. Het kost wel wat, maar ja, die lúxe!

Tropische verrassing

Een trip naar Thailand op de planning staan? Het tropische eiland Koh Samui is een aanrader. De stranden zijn prachtig (spierwit zand!) en uitgestrekt, en er is veel toezicht. Bovendien is er een vliegveld op het eiland, zodat je niet met z’n allen gepropt in een minibusje en op een drukke veerboot vanaf Bangkok naar je bestemming hoeft te reizen. Het Peace Resort ligt in BoPhut, het leukste dorpje van het eiland, en biedt genoeg vertier voor de kinderen. Van een kinderzwembad met speelgoed tot een speeltuin en een speelkamer.

Onder de Griekse zon

Eilandhoppen in Griekenland? Hop dan ook even naar zonovergoten Kos. Bij het Atlantica Marmari Beach hotel zijn extra ruime familiesuites te boeken, en er zijn meerdere zwembaden, glijbanen en kidsclubs voor alle leeftijden. Heeft je kind nog geen zwemdiploma? Dan kan hij bij de zwemschool alvast wat lessen nemen. Elke avond worden er shows gegeven in het theater, dus ook ’s avonds zijn jullie onder de pannen. En vind je reizen met een baby een beetje spannend? Het hotel heeft een 24-uursdoktersdienst.