Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

QUIZ: ontdek de leukste feiten over ouderschap toen en nu

‘Als ik later zelf kinderen heb, ga ik het totaal anders doen’. Misschien riep je dat vroeger weleens. En jouw ouders reageerden dan op hun beurt terug met: ‘Ik kan niet wachten tot je later zelf kinderen hebt.’ Nu je zelf vader of moeder bent, kom je daar wellicht op terug. Want die aanpak van je ouders was zo gek nog niet. Of doe je het toch helemaal anders? Want roken boven de wieg? No way! En een speen dopen in honing? Geen denken aan.

Ouders van Nu samen met Little Steps

LITTLE STEPS®, het nieuwe merk flesvoeding van Nestlé, heeft onlangs onderzoek gedaan naar wat ouders van nu – jij dus – beweegt. En in hoeverre zij in hun opvattingen verschillen van hún ouders. Maar ook: wat motiveert de vaders en moeders van nu in het maken van keuzes en in hoeverre hebben hun ouders hier invloed op? Ontdek met deze quiz de verschillen tussen ouderschap toen en nu.

START QUIZ

De beste manier om een baby te voeden is door borstvoeding te geven. Moedermelk is ideaal uitgebalanceerde voeding is, beschermt je baby tegen ziektes en biedt nog andere voordelen voor zowel de baby als de moeder.

*LITTLE STEPS® opvolgmelk bevat, zoals alle opvolgmelk, vitamine A, C en D. Deze vitamines ondersteunen het immuunsysteem.

Advertisement