Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Schrijf je in bij Mattel en maak kans op een fisher-price 3-in-1 Draai en Sorteer Activity Center 

Spelen. Kinderen doen niets liever. Gelukkig maar, want kinderspel is heel belangrijk voor de fysieke, sociale en emotionele ontwikkeling van een kind. Al spelend leert hij hoe de wereld werkt en hoe hij met anderen om moeten gaan. Mattel helpt hem hierbij. Ook online!

Spelenderwijs leren en ontdekken

Dikke kans dat je al iets van Mattel in de kasten hebt. Zoals een Barbie®, die leuke brandweerauto van fisher-price of racen er Hot Wheels door de woonkamer. Voor elke ontwikkelingsfase en leeftijd van je kind heeft Mattel speelgoed wat de ontwikkeling van je kind stimuleert.

Aanbiedingen van Mattel ontvangen?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Mattel. Je maakt dan meteen kans op een fisher-price 3-in-1 Draai en Sorteer Activity Center, maar ontvangt voortaan ook:

  • Speeltips speciaal ontwikkeld voor de leeftijd en de ontwikkelingsfase van je kind
  • Handige ideeën en artikelen voor jou als ouder
  • Informatie over nieuwe producten

Meer over de fisher-price 3-in-1 Draai en Sorteer Activity Center

Wil je iets in huis waar je kind maanden of zelfs jaren plezier van heeft? Dan is de 3-in-1 Activity Center Draaien en Sorteren is dan perfect. Eerst vermaakt je baby zich in het draaiende stoeltje met de beweegbare speelgoedhouders. Kan hij goed zelfstandig zitten? Plaats dan de speelgoedhouders op het vormensorteerbord. Zo kan je baby lekker op de vloer spelen. Kan hij staan? Dan wissel je het stoeltje om voor een vormensorteerbord. Zo heeft je peuter zijn eigen interactieve speeltafel.

De materialen, kleuren en geluiden van dit 3-in-1 Activity Center stimuleren de fijne en grove motoriek en de zintuigen van je baby. En met de leuke activiteiten – die je per fase aan kunt passen – stimuleer je ook nog eens de nieuwsgierigheid. Weet je baby bijvoorbeeld de juiste vormen op de juiste plek te plaatsen?

3 x perfect voor baby’s, peuters en kleuters

• Babyvermaak: draaiende stoel en 4 verplaatsbare speelgoedhouders voor 360 graden speelplezier
• Zittend spelen: plaats de speelgoedhouders op het vormensorteerbord om leuk op de vloer te spelen of voor onderweg
• Speeltafeltje voor kleuters: plaats het vormensorteerbord op het stoeltje om verder te spelen tijdens het staan en lopen