Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Scoor het perfecte kado voor je kind

Het perfecte kado voor je kind scoren? Makkie: kies speelgoed dat aanspreekt én helemaal bij z’n leeftijd past. Een kind dat wordt uitgedaagd, raakt namelijk niet uitgespeeld. Extra handig: je vindt al het leukste speelgoed in dezelfde (online) winkel. Ontdek deze zeven Intertoys-hits voor thuis.

Ouders van Nu samen met Intertoys
Hét grote boek

Je vindt de leukste kado's in hét Speelboek van Intertoys, bomvol speelgoed dat aansluit op de ontwikkeling van je kind en de fantasie en motoriek stimuleert. Zo weet je zeker dat je iets geeft waarvan hij geen genoeg kan krijgen. Handig, met de feest- dagen in aantocht! Haal het Speel- boek nu op bij Intertoys en ontvang kortingsstickers die je kunt gebruiken op het speelgoed van jouw keuze.

tip

1. Slaap, Rosa, Slaap

Van in bed leggen tot de luier verschonen: je kleine poppenvader of -moeder heeft het maar druk met Rosa van Little Dutch. Fantasievol speelplezier gegarandeerd voor kinderen vanaf één jaar.

2. What’s this now?

En met VTech’s ‘Mijn eerste 100 woordjes’ is het volop oefenen met praten. Extra leuk: dit interactieve ‘boek’ laat horen hoe bepaalde dieren, fruitsoorten en kleuren in het Nederlands én in het Engels heten. Leuk voor kinderen van één tot vier jaar.

3. Passen en meten

Achter elke hoek van de activiteitenkubus is weer iets nieuws te ontdekken. Zo traint je kind zijn oog-handcoördinatie en motorische vaardigheden en is-ie bovendien een hele tijd zoet. Geschikt voor kinderen vanaf achttien maanden.

4. Wat Bing zegt

Met het  pratende knuffelkonijn Bing kan je kind oefenen met woorden en zinnetjes nog vóórdat hij zelf kan praten. De vijftien woorden en zinnen stimuleren de taalontwikkeling, dus voor je het weet, zegt je kind ‘Hoi’ en ‘Ik kan heel goed knuffelen’ na. Het ideale cadeau voor baby’s vanaf zes maanden.

5. Swingende Luiaard

Deze Linkimals lenige luiaard van Fisher Price maakt er een feestje van. Hij tovert de woonkamer om in een babydisco met spannende lichtjes, leuke muziek, vrolijke liedjes en swingende dansbewegingen. Een dikke hit voor kinderen vanaf 9 maanden.

6. Aan de wandel

Die eerste stappen zijn snel gezet met de VTech Baby Walker. Maar ook als je kind nog van het zitten en kruipen is, zorgt het activiteitenpaneel voor een uitdagende babyhobby. Kinderen vanaf 9 maanden doe je hier dan ook een groot plezier mee.

7. Rijden met letters

Naast creatief spelen, maakt je kind met deze alfabetvrachtwagen van LEGO DUPLO kennis met het alfabet! Hij vervoert 26 letterstenen op z’n truck. Dat is dus eindeloos letters sorteren, stapelen en rondrijden op de vrachtwagen. Dit lettercadeau scoort goed bij kinderen vanaf twee jaar.