Slapen in de jungle? Dat kan gewoon in Nederland!

Met je gezin naar een exotische bestemming? Daarvoor hoef je niet per se het vliegtuig in te stappen. Bij Center Parcs Het Heijderbos kun je in Jungle Dome overnachten. Nieuwsgierig hoe dat is? Bekijk deze review van Rianne.

Ouders van Nu samen met Center Parcs
Let op: de inhoud van dit artikel is tot stand gekomen voor de huidige situatie en is hierdoor op dit moment mogelijk niet helemaal juist. Center Parcs blijft zoals je gewend bent, maar dan net even anders. Om er zeker van te zijn dat jullie een geweldig verblijf beleven, bieden de parken een aangepast activiteiten- en service aanbod aan en volgen zij diverse veiligheidsmaatregelen.

Alsof je in de tropen bent

Rianne en haar gezin (Melle van 8 en Dax van 4 jaar) verbleven een nacht in een Jungle Cabana, midden in Jungle Dome van Center Parcs Het Heijderbos. De Jungle Dome is een stukje tropen, midden in Limburg. Het is er aangenaam warm, er groeien tropische bloemen en planten en er lopen zelfs een aantal exotische dieren rond.

Net als Tarzan en Jane

En je hebt in een jungle of niet, dat moet je er natuurlijk net als Tarzan en Jane doorheen manoeuvreren. Daarom zijn er veel klim- en klautertoestellen, wiebelende touwbruggen en glijbanen.

Jungle Expedition

Meer weten over de tropische bomen, planten en dieren? Met de Jungle Expedition, opgezet in samenwerking met Wereld Natuur Fonds leer je alles over het oerwoud en het behoud hiervan.

Goed om te weten: als je bij Center Parcs jouw verblijf boekt, kun je voor aankomsten t/m maart 2021 eenmaal gratis wijzigen tot 21 dagen voor aankomst met als uiterste aankomstdatum 31 maart 2021.

Slapen in een Jungle Cabana

In de Jungle Dome overnacht je in een bijzondere Jungle Cabana. Dit is een back to basic accommodatie met een privé veranda. Vanaf de varanda ben je meteen ondergedompeld in de tropische flora en fauna.