Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Doe mee met dit leuke gezinsspel voor binnen én buiten!

Met het gezin een spelletje spelen is het ideale vermaak. Een potje memorie of Mens Erger Je Niet!, dat is bij veel gezinnen vaste prik. Maar nóg leuker is het om samen als team een spel te spelen. Wij hebben een dikke tip, waarmee je de leukste video’s bekijkt en games, quizzen, raadsels en opdrachten doet. Zo ontrafelen jullie samen het Campina Boerderij Mysterie. Doen jullie mee?

Ouders van Nu samen met Campina

Doe mee met het Campina Boerderij Mysterie!

In het Campina Boerderij Mysterie ontdekken jullie waar de verloren koe Sam van boer Koen is gebleven.

Dit spel is niet alleen heel leuk om te doen, maar ook nog eens hartstikke educatief. Het geeft een goed inkijkje in waar melk vandaan komt en hoe Campina boeren zich sterk maken voor koe, natuur en klimaat. Met het Boerderij Mysterie kijken jullie afleveringen en vinden jullie opdrachten die je online, buiten én knutselend uitvoert. Zo lossen jullie steeds een stukje van het mysterie op en ontdekken jullie waar de lievelingskoe van boer Koen is. Een topactiviteit voor het hele gezin dus. Je speelt het spel met kinderen van 4 tot 12 jaar.

Quizzen

Van spelletjes met hints tot dierengeluiden raden en de leukste koeienvragen: lukt het jullie om de juiste antwoorden te geven? Met de quizzen is er voor iedereen in het gezin een rol, met vragen voor de jongsten tot breinbrekers voor de grotere kinderen én ouders.

Bewegen en muziek

Sommige opdrachten zetten jullie zeker in beweging. Van vrolijke dansjes en muziek tot spelletjes in de tuin: stilzitten is er niet bij! Je kind zet z’n beste beentje voor en jij mag ook mee doen.

Online gamen

Gamefans in huis? Dat komt goed uit! Jullie worden namelijk uitgedaagd om leuke boerderijgames te spelen. Van digitaal koeienvlaaien scheppen, tot melkpakken zoeken: welke gamer zetten jullie in? De kans is groot dat jullie allemaal om het scherm gaan zitten om mee te doen.

Spelen maar!

Er zijn genoeg opdrachten om je op meerdere dagen mee te vermaken, maar je kunt ook alles in één keer achter elkaar spelen. Wat je ook doet, je bent gegarandeerd van gezellige gezinsactiviteiten met afwisselend leuke, korte video’s en spellen die je binnen, maar met dit mooie weer ook lekker buiten kunt doen. En het is nog leerzaam ook. Veel speelplezier!