Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Stap voor stap leren bouwen

Een flinke duw en alle blokken vliegen door de kamer. Bouwen begint met omgooien en de allerkleinsten kunnen er geen genoeg van krijgen. Vanaf een jaar of twee beginnen kinderen vaak aan hun eerste serieuze bouwwerk, en krijgen ze onder de knie hoe je dingen op elkaar kunt stapelen.

Ouders van nu in samenwerking met LEGO® DUPLO®

Kinderen zijn continue bezig de wereld om hen heen te ontdekken. Bouwen is daar een belangrijk onderdeel van. Het helpt ze hun grove en fijne motoriek en oog-hand-coördinatie te ontwikkelen. Op het moment dat het écht lukt om te stapelen, oefenen ze met creëren, ordenen, experimenteren en het inschatten van wat wel en niet kan. Hartstikke leerzaam dus!

Bouwput in de woonkamer

Door een groot kleed neer te leggen in de woonkamer, geef je je kind alle ruimte om te leren bouwen en zijn fantasie de vrije loop te laten. Let maar eens op: de mooiste bouwwerken zullen voorbij komen.  Kies altijd voor speelgoed dat past bij z’n leeftijd, zodat het uitdagend, maar niet te moeilijk is.

Zelfstandig bouwen

Voor kinderen vanaf twee jaar is LEGO® DUPLO® Cars 3 een ideale kennismaking met bouwen. De blokken zijn lekker groot en de auto’s hebben vrolijke kleuren en gezichtjes en lenen zich uitstekend voor het spelen van zelfbedachte verhalen. Met Juniors Cars 3 leren kinderen vanaf vier jaar echt zelfstandig te bouwen. Helemaal zelf een auto in elkaar zetten, vergroot niet alleen het speelplezier, maar ook het zelfvertrouwen. Zowel jongens als meisjes kunnen hier jaren mee uit de voeten en de twee sets zijn ook prima door elkaar te gebruiken. Zo kunnen broers en zussen samen de kamer in een wagenpark veranderen.

Mommytalks

In de serie Mommytalks vertellen moeders eerlijk en open over hun ervaring met producten en diensten. Want wat kun je beter vertrouwen dan het oordeel van een mede-moeder? Stephanie en haar twee kinderen testten LEGO® DUPLO® Cars 3 uit.

Ouders van Nu product – Van baby tot peuter

Alles over de ontwikkeling in de eerste 18 maanden

€27,50
Bestel nu