Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Stem nu op jouw favoriete Vrolijkste Baby van het Jaar 2018

De Vrolijkste Baby van het Jaar verkiezing is in volle gang en iedereen kan stemmen op zijn favoriete vrolijke baby! Wie krijgt dit jaar de titel Vrolijkste Baby van het Jaar? Ga meteen naar vrolijkstebaby.nl, bekijk alle mooie foto’s, grappige en ontroerende verhalen en stem op de baby die jij het leukst, liefst, vrolijkst vindt!

Doet de vrolijke baby van je broer, zus, buurvrouw, collega of vriend(in) mee aan de verkiezing Vrolijkste Baby van het Jaar? Vergeet dan zeker niet te stemmen!

Stem op jouw favoriete Vrolijke Baby!

Welke baby vind jij het leukst, liefst en vrolijkst en verdient de titel Vrolijkste Baby 2018? Stem op jouw favoriet en help hem naar de finale! Dit kan per sms. Op vrolijkstebaby.nl staat precies uitgelegd hoe het werkt. Uit de 50 baby’s met de meeste stemmen kiezen Ouders van Nu en Cordaid de Vrolijkste Baby van 2018. Zorg er dus voor dat ook  jouw favoriete baby ertussen zit. De winnaar maken we op 24 augustus bekend!

Met jouw stem steun je óók Cordaid

Met jouw stem zorg je er niet alleen voor dat jouw favoriete baby de verkiezing wint, maar steun je ook nog eens Cordaid. Per sms-stem doneer je namelijk eenmalig 1 euro voor betere medische zorg tijdens zwangerschap en bevalling. Daarmee overleven meer moeders hun bevalling en maken meer baby’s een gezonde start. Zo wint iedereen.

Stem op jouw favoriete baby!

P.S. Staat jouw eigen baby ertussen?

Doet jouw eigen baby mee aan de Verkiezing Vrolijkste Baby van het Jaar? Trommel dan ook zoveel mogelijk vrienden en familie op om op jouw vrolijke dochter of zoon te stemmen.