Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Stop dat gekriebel: zo ga je luizen en neten te lijf

Stel, je wordt s ‘morgens wakker en ontdekt dat je kind hoofdluis heeft. Tijd voor een lange behandeling heb je eigenlijk niet. Jij moet werken, je kind moet naar school. Dan is het goed om te weten dat je in slechts 15 minuten tijd luizen en neten kunt doden.

Ouders van nu samen met Prioderm

Hoofdluis: ieder kind krijgt er wel eens mee te maken. Zeker op crèches en basisscholen is het een paar keer per jaar raak. Bibi, moeder van Levi en Fay, weet er alles van. Haar kinderen waren het afgelopen jaar meerdere keren de klos. Hierdoor weet ze als geen ander hoe je hoofdluis kunt behandelen. ‘Ik heb veel middeltjes uitgeprobeerd die niet goed werkten, maar na het gebruik van Prioderm Dimeticon Lotion heb ik geen levende luizen meer gezien’, aldus Bibi.

Niet resistent

Prioderm Dimeticon Lotion doodt hoofdluizen en neten. De lotion bevat geen pesticiden en dringt door in de ademhalingsorganen van de hoofdluizen en neten zodat ze stikken. Hoofdluizen kunnen er geen resistentie voor ontwikkelen. Ook prettig: de lotion mag gebruikt worden tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode.

Korte inwerktijd

Om de levenscyclus van de hoofdluis te doorbreken, is het belangrijk om de behandeling na 9-10 dagen te herhalen. De behandeling zelf is snel en effectief, met een inwerktijd van slechts vijftien minuten. Bibi: ‘Het fijne is dat je niet uren hoeft te wachten totdat het middel werkt. Je kind kan gewoon naar school als je s ‘morgens luizen ontdekt.’

MommyTalks

In de serie Mommytalks vertellen moeders eerlijk en open over hun ervaring met producten en diensten. Want wat kun je beter vertrouwen dan het oordeel van een mede-moeder?

Prioderm Dimeticon Lotion is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.
Redactioneel – Offer – Praktisch en veiligheid

Maak je huis kindveilig

Veilige traphekjes
Shop nu