Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Maak iemand blij met de Ouders van Nu Cadeaubox

Je zwangere schoonzus of net bevallen vriendin verrassen met een bos bloemen en een kaartje? Kan. Of je denkt ‘out-of-the-box’ en je maakt haar blij met de Ouders van Nu Cadeaubox. Deze box zit vol handige en leuke items waar elke (aanstaande) ouder blij van wordt. Ook fijn: hij kost maar €14,95 (én je betaalt geen verzendkosten) en hij kan zo door de brievenbus. En dan… unboxen maar!

Dit zit er in de Ouders van Nu Cadeaubox

 1. Momlife magazine

  Met de komst van een baby staat je wereld op z’n kop, maar Momlife Magazine (van de makers van Ouders van Nu) houdt je met beide benen op de grond. Van de laatste wee tot de eerste keer seks na de bevalling: in deze special lees je alles over het ouderschap.

 2. Groeimeter

  Voor boven de commode: verschonen = lengte checken.

 3. Hydrofiele doek

  Afdrogen, schoon deppen, inwikkelen: deze superzachte doek met pauwenprint is je nieuwe beste vriend.

Cadeaubox

 1. Vijf ansichtkaarten

  Om de buren te bedanken voor hun geduld tijdens de nieuwe nachtelijke sirene of om een vriendin te vragen weer eens samen een wijntje te drinken.

 2. Twee posters

  Zien slapen, doet slapen. De luiaard op deze posters geeft vast het goede voorbeeld in de babykamer.

 3. Notitieboekje

  Met leuke quotes en ruimte voor aantekeningen, van memorabele momenten met je baby bijvoorbeeld. Of gebruik ’m om je to-do lijst in bij te houden zodat je hoofd niet overloopt.

Bestel hier de Ouders van Nu Cadeaubox

De Ouders van Nu Cadeaubox is verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Ook te koop bij o.a. AKO, Albert Heijn, Bruna, Primera en The Read Shop.