Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Een vakantie zonder compromissen: het kan!

Jij wilt bijkomen in de sauna en een lekker stuk fietsen, de jongste wil iedere dag zwemmen en de oudste twee willen ravotten in het bos, paardrijden en vriendjes maken. Onmogelijk? Nee hoor. Zo’n voor ‘ieder-wat-wils-vakantie’ is zo geboekt.

ouders van nu samen met center parcs

Op vakantie met het hele gezin betekent vaak dat je veel compromissen moet sluiten. Waar jij rust zoekt, zoeken de kinderen avontuur. En een avond lekker uiteten? Dat zal er dit jaar met de baby vast niet inzitten. Bij Center Parcs krijgt iedereen wat ‘ie wil!

Baby’s (0-1 jaar)

Center Parcs is de babyvakantie-expert. Laat je checklist dus gerust thuis, want met het Gratis Baby Servicepakket* staat alles al klaar op je vakantiebestemming. Van verschoningskussen tot wipstoel en buggy. Uit eten gaan zonder stress kan er ook.  In de restaurants vind je voldoende babystoelen en vraag bij je bestelling gerust om gratis Olvarit-babyvoeding. Handig! Ga in alle rust babyzwemmen met je kleine -het water is zuiver en bevat weinig chloor en de temperatuur is heerlijk warm-, of huur een fiets met veilig kinderzitje of burley fietskar en verken de groene omgeving. Of wat dacht je van een cursus babymassage?

*Beschikbaar op geselecteerde parken en vooraf te reserveren (op=op).

Goed om te weten: als je bij Center Parcs jouw verblijf boekt, kun je tot 21 dagen voor aankomst eenmalig gratis omboeken, met als uiterste aankomstdatum 30 juni 2023.

Peuters (2-4 jaar)

Peuters hoeven zich geen seconde te vervelen. Ze worden entertaint door Orry & Vrienden met een kids disco, kids parade door het park, knutseluurtjes en voorleesverhaaltjes voor het slapen gaan. Op de kinderboerderij kunnen ze konijnen en geitjes aaien en het veilige kinder-doe-bad is goed voor uren waterpret. Hongerig geworden? In elk restaurant staat een kindermenu voor ze klaar. Let maar op, het wordt dubbel genieten. Zij ravotten in overdekte speelwerelden en speeltuinen, jij kijkt toe met een tijdschrift of een goed boek.

Schoolkinderen

Tijdens de vakantie willen kinderen hun creativiteit en hun energie kwijt en Center Parcs is daarvoor gemaakt. Ze kunnen hier in de huid van hun held kruipen met de Wannabe-activiteiten, zich uitleven in een piratenwereld, in de jungle spelen of duizend keer achter elkaar van de waterglijbaan. En dat is nog lang niet alles: in de Kids Spa kunnen meiden hun nagels en make-up laten doen, bij de Center Parcs Academy leren ze voetballen, zingen, zwemmen, of circusartiest worden en tijdens de Kids Safari stappen ze in hun eigen jeep om de Big Five te ontdekken. Ohja, voor paardenfans staat er een eigen verzorgpony klaar. Bekijk hier alle activiteiten.

Jij en je partner

Niet alleen voor  kinderen hoort de vakantie een feest te zijn, ook voor jullie. Nu is de vakantie vaak al geslaagd wanneer de kinderen zich vermaken, maar zelf kun je ook genoeg leuke dingen beleven. Zo ligt elk park midden in de natuur, met prachtige wandel- en fietsroutes en zijn er extra luxe VIP cottages te boeken met een bubbelbad, privésauna en elke ochtend verse broodjes aan de deur. Ontplooi jezelf op de Center Parcs Academy en leer golfen, koken of nordic walking en vergeet vooral ook niet om een lekkere massage te boeken als de kinderen op bed liggen. Want ook jij hebt vakantie.

Redactioneel – Offer – Heb jij nog geen EHBO-kit in huis?

Heb jij nog geen EHBO-kit in huis?

Shop hier