Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Van 0 tot 3 jaar: speelgoed dat je kind uitdaagt

Vanaf de allereerste maanden is je baby er al dol op: spelen. Naast dat het uitstekend vermaak is, helpt het je kind om zichzelf te ontwikkelen. Met speelgoed dat uitdaagt en dat past bij de ontwikkeling vermaakt hij zich het best. Daarom op een rij het leukste uitdagende speelgoed voor kinderen van 0-3 jaar.

Ouders van Nu samen met Intertoys

Spelen voor je baby

In het eerste levensjaar staat het spel van je baby volledig in het teken van ontdekken. Al vanaf het allereerste moment is je baby volop bezig met het verkennen van de wereld om zich heen.

Helemaal in het begin gebeurt dit vooral op de tast en ziet hij met name het verschil tussen licht en donker. Je baby’s zicht moet zich nog ontwikkelen en kleuren ziet hij nog niet. Met drie maanden wordt het zicht scherper en met vier maanden ziet je kind ook diepte. Vanaf dan is het dan ook volop grijpen naar alles binnen handbereik. Speelgoed dat helpt op de ontdekkingsreis is een groot succes.

Speelgoed om de wereld mee te ontdekken: 0 jaar

Wil je je baby iets geven dat hem helpt in zijn ontdekkingstocht? Dan is dit speelgoed gegarandeerd een hit.

 1. Magische knuffel eenhoorn

  Dit aaibare vriendje bestaat uit verschillende texturen en zachte pluche die je baby al vanaf het begin op de tast kan ontdekken. Het knipperende lichtje in het hart op z’n buik stimuleert de visuele ontdekkingstocht en de vrolijke liedjes helpen je baby bij het ontdekken van geluid en muziek.


  VTech Baby Magische Knuffel Eenhoorn: van €24,99 voor €19,99 bij Intertoys

 2. Buikligtrainer olifant

  Deze vrolijke olifant stimuleert je kleine ontdekker om op zijn buik te liggen en helpt om rechtop te zitten, zodra hij hier aan toe is. Aan de olifant zitten twee leuke, afneembare speeltjes die je kind stimuleren om te grijpen. Verder is het lekker spelen met de klikklakringen, spiegel en bijtring: hij kan steeds iets nieuws ontdekken.


  Playgro Buikligtrainer Olifant: van €29,99 voor €19,99 bij Intertoys

 3. Baby loopwagen

  De VTech 2-in-1 Baby Walker ondersteunt je kind bij het nemen van zijn eerste stapjes. Het interactieve activiteitenpaneel met licht en geluid is afneembaar en daarmee kan hij dus ook zittend of liggend spelen. Met deze loopwagen zet je kind veilig en stabiel zijn eerste stapjes en ontdekt hij de wereld van dieren, kleuren, vormen, muziek en nog veel meer.


  VTech Baby Walker: van €49,99 voor €39,99 bij Intertoys

Spelen voor je dreumes en peuter: 1-3 jaar

Zodra je baby een dreumes wordt, ontwikkelt hij zich razendsnel. Spelen gaat vanaf nu helemaal om het uitbreiden van z’n skill-set. Van lopen, rennen en springen tot praten en het oefenen van situaties uit de ‘echte’ wereld: hij kan er geen genoeg van krijgen.

Speelgoed om mee te ontwikkelen

Je dreumes of peuter doe je een groot plezier met speelgoed dat hem helpt om zijn vaardigheden te ontwikkelen. Dit is zeker weten speelgoed waarmee hij zich uren kan vermaken.

 1. Mijn eerste 100 woordjes

  Je kind leert wel 100 woorden, ontdekt leuke weetjes en luistert naar grappige geluiden. Zo vergroot hij spelenderwijs zijn woordenschat, zowel in het Nederlands als in het Engels. Door op de plaatjes van de interactieve bladzijden te tikken hoort hij de woorden erbij. De knipperende ster-toets laat vrolijke liedjes horen. Je kind maakt kennis met dierenvriendjes en speelt en leert met ze mee!


  VTech Mijn eerste 100 woordjes: van €27,99 voor maar €22,99 bij Intertoys

 2. Goede manieren theeset

  Rollenspellen vinden dreumesen en peuters helemaal geweldig. Reken maar dat hij het supergezellig vindt om voor jou of z’n knuffels thee in te schenken met dit vrolijke theeservies. Deze theeset is interactief: als je kind de thee ‘schenkt’ – goed voor het oefenen met de motoriek – licht de tuit op en hoort hij leuke geluidjes, liedjes en nog veel meer. Druk op het knopje op het theezakje voor nog meer leuke liedjes en lichtjes. Zo leert je kind over oorzaak en gevolg.


  Fisher-Price Theeset met licht en geluid: van €27,99 voor maar €19,99 bij Intertoys

Het allerleukste speelgoed vind je bij Intertoys

Het leukste speelgoed, speciaal voor de ontwikkeling van jouw kind, vind je bij Intertoys. En helemaal fijn: al deze leuke speelgoeditems shop je voor een zacht prijsje. Ga voor het speelgoed dat perfect aansluit op de interesses en ontwikkelfase van jouw kind. Go play!

tip