Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Van baby tot peuter: alles over de ontwikkeling in de eerste 18 maanden

Natuurlijk is het enorm genieten die eerste periode met je baby, maar het kan ook een vrij drukke en onzekere tijd zijn. Om je door deze periode te loodsen, hebben we een nieuw handboek gelanceerd: Van baby tot peuter.

In het boek Van baby tot peuter lees je van maand tot maand alles over de ontwikkeling van je baby, de verzorging en de mijlpalen die je kunt verwachten. Van hoe je weet dat je baby genoeg heeft gedronken tot wat je kunt doen als je baby veel huilt of niet wil slapen? En ook hoe het toch zit met krampjes en tandjes.

Wat staat er nog meer in dit handige boek?

  1. Slaap- en voedingsschema

    Wanneer start je met het geven van de eerste hapjes? Hoe bouw je de melkvoedingen af en wanneer gaat je baby helemaal over op vast voedsel? En hoe zit het met slaap? Wat is het normaal aantal uren voor een baby om overdag te slapen?

  2. Rodevlekkenwijzer

    Heeft je kind plotseling rode vlekken of bultjes op zijn huid? Er zijn heel wat kinderziektes, allergieën en kwaaltjes die deze uitslag veroorzaakt kunnen hebben.

  3. Spelen met je baby: 10 tips

    Een balletje trappen zit er nog niet in, maar dat betekent niet dat je niet kunt spelen met je baby. Sommige dingen doe je misschien al zonder dat je er bij stilstaat. Vooral mee doorgaan, want deze interactie is goed voor zijn ontwikkeling.

Van buik tot baby: alles wat je wilt weten als je zwanger bent

Van baby tot peuter is de opvolger van het succesvolle Ouders van Nu zwangerschapsboek Van buik tot baby. Ook leuk: de gloednieuwe invul- en bewaarboeken bij de informatieve boekenreeks. Het perfecte cadeau voor jezelf of voor een vriend(in). Er is een Negenmaandendagboek ontwikkeld en een Babydagboek.

Commercieel – Prenatal – Offer – Loopfiets

Loopfiets

Zowel een driewieler als een tweewieler
Shop nu