Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Van buik tot baby: alles wat je wilt weten als je zwanger bent

Als je zwanger bent, gaat er een wereld voor je open. Je hoort termen waarvan je het bestaan niet kende en je zit vol vragen. Wat gebeurt er allemaal in je buik en lijf? Wat kun je beter niet eten nu je zwanger bent, wat is een geboorteplan en bevallen: is dat een beetje te doen? In Van buik tot baby vind je het antwoord op al deze vragen en nog veel meer.

Van zwanger tot bevallen en de kraamtijd

Van buik tot baby is het complete handboek voor zwangere vrouwen. In dit boek vertellen onze experts alles over zwanger worden, zwanger zijn en bevallen. Van vruchtbaarheidsbehandelingen en innovatieve technieken zoals embryoselectie tot geboortezorg. Van bevallen in het ziekenhuis of lekker thuis, in bed of op een baarkruk, met of zonder doula, tot pijnbestrijding en kraamtranen.
Benieuwd? Koop het boek hier.

Wat staat er nog meer in dit handige boek?

 1. Van week tot week
  Wil je weten hoe groot je baby is? Of wat hij allemaal al kan? Natuurlijk lees je in dit boek wat er van week tot week met je baby en met je lijf gebeurt.
 2. Ook leuk voor partners
  Hoe komt het toch dat je af en toe wat bot reageert? Of plotseling in huilen uitbarst om he-le-maal niets? In het boek leggen het we het haarfijn uit. (Laat je partner het boek dus vooral ook even lezen!)
 3. Niet drinken-smoesjes
  Hoera, je bent zwanger. Maar dan zie je in je agenda de ene na de andere borreldate staan. Hoe sla je zo onopvallend mogelijk de alcohol af?
 4. Vis: mag het wel of niet?
  En hoe zit het met sushi, waar je zo gek op bent? En met die drie cappuccino’s die je normaal gesproken op een dag drinkt? Kortom: wat mag je wel en wat kun je beter niet eten tijdens je zwangerschap?
 5. En nog veel meer…
  Hoe zit het als je zwanger bent en zzp’er? Hoe zit het met je zorgverzekering? Wat is een geboorteplan? En welke zwangerschapscursussen zijn er allemaal? Ook dat vindt je allemaal in dit 245 pagina’s tellende boek.
Video: Van buik tot baby
Redactioneel – Offer – Vitamine D en K

Vitamine D en K

Voor voldoende voedingsstoffen
Bekijk nu