Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Van cadeaus tot drinkbekers en washandjes: check de kassabon van Mouette!

Mouette (29, Accountmanager) shopte bij Blokker: ‘Ik was verrast zoveel te kunnen vinden bij Blokker.’

Ouders van Nu samen met Blokker

Mouette: ‘Ik was op zoek naar leuke cadeaus voor de feestdagen, waar Moss nog lang veel plezier van heeft. Hij is nog te klein om te begrijpen wat we vieren, maar wij genieten samen met hem volop van de gezelligheid met de familie. Daarnaast had ik wat praktische dingen nodig en ik was verrast dat dit ook allemaal te vinden is bij Blokker. Ik heb bijvoorbeeld een douchehandschoen gekocht. Daarmee kunnen we met extra grip veilig douchen met Moss. Verder heb ik een drinkbeker en een bakje voor zijn eerste groente- en fruithapjes gevonden. Fijn dat je voor al deze dingen bij één winkel terecht kan!’

Mouette’s Blokker-bon:

Blokker siliconen placemet

Baby douchewashand

Blokker siliconen bord

Blokker voedingsbakje

Blokker houten Jeep met vormenstoof

Vtech Mijn eerste 100 woordjes 

Blokker bad krab met watermolen   

Nijntje verstoppertje spelen   

Nijntje dokterset

Blokker muziektelefoon    

Blokker rietjesbeker 200ml      

€ 6,99

€ 13,95

€ 4,99

€ 2,99

€ 12,99

€ 24,99

€ 8,99

€ 14,99

€ 14,99

€ 4,99

€ 2,49

Geen link naar blokker.nl? Deze items zijn mogelijk wel verkrijgbaar in de Blokker-winkel bij jou in de buurt. Shop ze zodra de winkels weer open zijn!

Van onmisbare items…

Voor dé baby-essentials zit je bij Blokker helemaal goed. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze handige rietjesbeker? ​De beker heeft een siliconen rietje die met de schuifklep afgedekt kan worden om morsen tegen te gaan. Zo heeft je kind altijd een fles drinken bij de hand en is voorzichtig doen niet nodig. Handig!

… tot de leukste cadeau’s

Op zoek naar een leuk cadeau voor je kind? Ook dan ben je bij Blokker aan het juiste adres. Voor de allerjongste baby’s tot nieuwsgierige peuters: voor elke leeftijd is er speelgoed dat matcht. Deze vormenstoof gegarandeerd een hit. Van het spelen met de beestjes tot het leggen van de vormen. Speelplezier gegarandeerd.