Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Wat vind jij van de nieuwe Zwitsal-luiers?

Luiers zijn er in alle soorten en maten. Van wegwerpluiers en wasbare luiers tot zwemluiers en luierbroekjes. En dan heb je ook nog eens keuze uit heel veel verschillende merken. Want wist je bijvoorbeeld dat Zwitsal nu ook luiers heeft?

Ouders van nu samen met Zwitsal

Zwitsal-luiers getest door insiders

Om de geboorte van de Zwitsal-luiers te vieren, heeft het bekende babyverzorgingsmerk Vivian Reijs gevraagd om het kraamfeest in te luiden met een persoonlijk artikel. De expert op het gebied van een gezonde leefstijl schreef in het artikel over dat ze na tien jaar opnieuw moeder is geworden. Daarnaast nodigde Vivian de lezers van Ouders van Nu uit om zich op te geven als insider van Zwitsal om de nieuwe luiers te testen. Vervolgens werden de insiders uitgedaagd om de nieuwe luiers te testen en hun ervaringen te delen via social media.

Leuke en grappige luierfoto’s

Bekijk hieronder een kleine selectie van de reviews. Vivian: ‘Wat heb ik genoten van de enthousiaste moeders en wat hebben ze leuke, schattige en grappige luierfoto’s gemaakt.’ Als je meer reviews wilt lezen, zoek dan op social media met de hashtags #zwitsalluiers en #welkomopdewereld.

Met geurbuiltje

Om nog even kort samen te vatten wat de luiers volgens Zwitsal zo bijzonder maakt: ze zijn zacht, comfortabel, houden de billetjes langdurig droog en zijn dermatologisch getest. Ook bevat iedere verpakking een geurbuiltje waarmee je zelf kunt kiezen of je dit builtje tussen je luiers legt zodat ze de heerlijke geur van Zwitsal krijgen.