Vinea zomerkampen: boek nu en ontvang 40 euro korting!

Op zoek naar een onvergetelijke vakantie voor je kind in de leeftijd van 7-19 jaar? Wij zeggen Vinea. Voor elk kind is er een kamp dat precies bij hem past. Watersporten, strandvakanties, talen leren, dieren verzorgen, survivallen, Tinakamp, noem maar op! In binnen- en buitenland. Eén ding hebben ze allemaal gemeen: het wordt de állerleukste week van het jaar. Boek nu voor zomer 2019 en ontvang een speciale lezerskorting tot wel 40 euro.

Ouders van Nu samen met Vinea

Kids beoordelen onze zomerkampen met een 9.0

Met de gezellige reisleiding, de leukste vakantievrienden en de gaafste activiteiten heeft je kind de tijd van z’n leven. Overdag valt er steeds iets te leren of ontdekken en ’s avonds is er een spannend avondspel of een disco. Even zonder jou plezier maken, dat geeft je kind zelfvertrouwen en maakt hem een beetje zelfstandiger. Zo leert hij omgaan met zakgeld, maar ook de tijd in de gaten houden. Het leuke is ook dat Vinea kampen heeft voor verschillende leeftijdsgroepen, waardoor je kind ook vrienden maakt. Kortom: na het kamp heb je gegarandeerd een moe en heel blij kind terug.

Vinea zomerkampen

  • Waar: in Nederland, België, Engeland, Scandinavië, Frankrijk, Spanje, Italië en Oost-Europa
  • Waarvoor: alle vakanties behalve snowcamps
  • Wanneer: meivakantie en zomervakantie
  • € 25 korting bij 3/4/5-daagse zomerkampen
  • € 40 korting bij 7+ daagse zomerkampen
  • Korting geldig tot en met 30 april 2019

Vinea bestaat al 65 jaar

Wist je dat Vinea al 65 jaar bestaat? Daardoor hebben ze heel veel ervaring met kinderen. Ze weten wat leuk is en  sluiten goed aan bij de belevingswereld van het kind. Veiligheid staat hierbij voorop. Daarbij hebben ze ook nog geweldige reisleiding en instructeurs. Vinea leidt ze zelf op zodat ze zeker weten dat iedereen hetzelfde Vinea gevoel uitstraalt. Kinderen beoordelen Vinea niet voor niets met een 9.0.