Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Voor in de tas: eerste hulp bij ongelukjes

In de speeltuin, tijdens het wandelen of op bezoek bij oma: er kan altijd iets gebeuren. Steek daarom deze items in je (luier)tas, zodat je overal eerste hulp kunt bieden aan je kind.

Ouders van Nu samen met Sinaspril

Schoonmaaktip

Vallen, stoten, schaven: het hoort allemaal bij het buitenspelen. Geen grote ramp, maar het is wel belangrijk om een wondje schoon te houden. Zo voorkom je dat het gaat ontsteken. Spoel het wondje schoon met wat lauw water en spuit er wat (kindvriendelijke) desinfecterende spray op. Fijn om in de aanslag te hebben, indien nodig.

Pleister plakken

Van geschaafde knieën tot zere vingers: een pleister komt vaak van pas. Een wondje bescherm je ermee tegen viezigheid en pijn verdwijnt als sneeuw voor de zon met een vrolijke plakker, want de mooi versierde exemplaren werken extra goed. Steek die dus zeker in je tas. Extra handig: een EHBO-setje waar deze essentials in zitten!

Schoon pak

Even vallen en weer opstaan, dat hoort bij buiten- spelen. Maar een nat, vies pak speelt toch nét wat minder lekker. Daarom: steek altijd een schoon setje kleding in je tas.

Troostknuffel

Of je kind nu ergens pijn heeft of zich niet lekker voelt: met z’n lievelingsknuffel of -speeltje voelt hij zich meteen getroost. Voor de kleinsten werkt de speen meestal ook goed. Zorg er dus voor dat je die altijd bij de hand hebt.

Shop Sinaspril

De pijnstillers van Sinaspril kunnen je kind vaak wat verlichting geven: of hij nu verkouden is, grieperig, koorts heeft of als er tandjes doorkomen. Shop Sinaspril hier. 

*Sinaspril is een geneesmiddel. Lees voor gebruik altijd eerst de bijsluiter.

KOAG-NR: 65-1121-11568

 

Ouders van Nu Voordeelpas

Wil jij besparen op baby- en kinderspullen, kleding, speelgoed en meer?

Dat kan met de Ouders van Nu Voordeelpas!
Shop met korting