Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
bakfiets

6x waarom een elektrische bakfiets écht heel handig is

Kleine kinderen en een (elektrische) bakfiets. Die twee gaan goed samen. Mocht je nog niet overtuigd zijn: dit zijn de voordelen om de wagen zo snel mogelijk vol te laden en blij met je kinderen op pad te gaan.

Ouders van Nu samen met ANWB

1. Meerdere kinderen vervoeren

Met één kind op de fiets gaat prima, twee wil ook best, maar daarna wordt het lastig. Daarom is een bakfiets superhandig om je kroost veilig, snel én tegelijk mee te vervoeren. Een baby mag mee vanaf drie maanden in een speciale babyschaal of Maxi-Cosi-drager. Worden de kinderen groter? Ook dan is de bakfiets nog steeds fijn. Zeker als je kind vriendjes en vriendinnetjes krijgt te spelen. Hup, ook die bakfiets in.

2. Geen tweede auto nodig

Tweede auto nodig? Een bakfiets is een voordeliger en duurzamere optie. Je hebt immers geen benzinekosten, parkeerkosten, betaalt geen belasting en vervuilt de lucht niet. Bovendien ben je op een elektrische bakfiets vaak nog sneller dan wanneer je de auto pakt. Nog een groot voordeel: je hoeft je niet druk te maken om een parkeerplek bij school of de kinderopvang. Die bakfiets kun je altijd kwijt.

3. Leasen kan ook

Best een uitgave zo’n elektrische bakfiets natuurlijk. Maar wist je dat je de Urban Arrow (met regenhuif) – een van de beste elektrische bakfietsen in de categorie tweewieler – tegenwoordig ook kunt leasen via ANWB Fiets Lease voor € 152,95 per maand? Zo heb je nooit meer onverwacht hoge kosten en je hoeft niet in een klap veel geld uit te geven. Je least deze bakfiets voor drie jaar. Dit zijn de voordelen:

  • Je elektrische bakfiets is verzekerd tegen diefstal.
  • Geen hoge aanschafkosten in één keer.
  • Inclusief onderhoud en reparatie door een fietsspecialist bij jou in de buurt.
  • 24/7 Wegenwacht Fiets Service – handig bij een lekke band.
  • Altijd een goed werkende accu.
  • Opzegbaar bij persoonlijke omstandigheden.

Meer weten over het leasen van de Urban Arrow 

4. Ruimte zat voor boodschappen

Onderweg naar huis, maar toch nog een boodschap nodig? Geen zorgen of je het allemaal wel op de fiets kan vervoeren. In een bakfiets is genoeg ruimte voor al die pakken luiers en meer. Zelfs voor dat ritje naar het tuincentrum of de bouwwinkel kun je de bakfiets pakken. Echt waar, je wilt nooit meer anders. Wat een bak vol ruimte.

5. Gezellige boel

Je kinderen zitten gezellig samen voor je in de bak. Ideaal om met z’n allen te kletsen, te zingen of ‘Ik zie, ik zie wat jij niet ziet’ te spelen. Mocht er een opstootje voorkomen tussen je kleine passagiers, dan is de boel makkelijk gesust vanachter het stuur.

6. Gezond bezig!

Een bakfiets is niet alleen ideaal voor het normale woon-school-crècheverkeer. Je gaat hem vast ook zeker pakken in je vrije tijd. Bijvoorbeeld om nieuwe plekken te ontdekken, naar het bos te fietsen of gewoon om even lekker te bewegen en een frisse neus te halen met de kinderen. Wat lekkers mee om te drinken en eten en ‘go’. Met de bakfiets op pad is echt een uitje!

Redactioneel – Offer – Vakantie

Vakantie Center Parcs

Heerlijke vakantie met kinderen
Boek nu