Waarom feestjes zo leuk zijn als je zwanger bent

Oké, feestvieren is niet helemaal hetzelfde als je zwanger bent, maar gelukkig heeft het ook veel voordelen om in deze toestand naar een feestje te gaan. Dit is waarom je – juist als je zwanger bent – geniet van elke partij.

Ouders van Nu samen met Jillz 0.0%

De laatste bitterbal is voor jou

Hoewel we allemaal weten dat je echt niet voor twee hoeft te eten als je zwanger bent, is het natuurlijk prima om met dat excuus voor de laatste snack te gaan. Bovendien: geen alcoholische drankjes drinken scheelt aanzienlijk in het aantal calorieën dat je binnenkrijgt. Dus kun je gewoon voor het lekkers gaan.

Perfect excuus

We kennen het allemaal: de verjaardag waar je eigenlijk niet zoveel zin in hebt of het vrijgezellenfeest van die kennis die je eigenlijk helemaal niet zo goed kent. Hoe vaak heb je al niet moeten zoeken naar een excuus om op tijd weer weg te kunnen? Nu je zwanger bent kan iedereen zich voorstellen dat je na de koffie en cake weer je rust moet pakken.

0.0% alcohol, 100 procent fris

Zeker voor degenen die een borrel op z’n tijd wel kunnen waarderen is het even wennen om alcoholvrij door het leven te gaan. Maar gelukkig zijn er alcoholvrije drankjes, zoals Jillz Original 0.0% en Jillz Raspberry 0.0%. Dat ziet er niet alleen een stuk gezelliger uit dan een glas appelsap, maar is ook nog eens verfrissend lekker. Dus kan je ook nu gewoon nog genieten van een lekker drankje tijdens een avondje uit.

Nu kan het nog

Straks heb je je handen vol aan die kleine. Met alle slapeloze nachten, om de paar uur voeden en luiers verschonen zit het de hort op gaan er even wat minder in. Dus neem je het er nu van. Etentje met studievrienden? Gezellig! Weekendje weg met het volleybalteam? Waarom niet!

Je hebt er zin in

Misschien is het niet je hele zwangerschap het geval, maar het komt toch vaak voor dat als er een baby op komst is je libido opspeelt. Extra leuk dus om gelegenheid te hebben om je op te doffen en weer eens lekker in de flirt-modus te komen met je partner.

Je hebt altijd een zitplaats

Als je in de kroeg bent, is er ineens altijd een barkruk beschikbaar. Fijn hoor, al die galante borrelaars. Zeker met een grote buik zijn lange sta-sessies niet meer echt ontspannen. Dus wordt er een plekje voor je vrijgemaakt.

Tabee ov

Waar je eerder nog weleens zat te kniezen over hoe je dan naar huis moest komen na een feestje, kun je nu standaard de auto pakken. Geen gehannes met treintijden, zoektochten naar beschikbare taxi’s of uitzoeken waar de nachtbus gaat. Dikke kans dat er ook nog een feestganger is die graag met je meerijdt.

In de mix

Na het zoveelste glas frisdrank of water ben je wel toe aan iets nieuws. En laat je met de juiste ingrediënten nu de lekkerste mocktails bouwen. Net zo feestelijk als een cocktail, maar dan zonder alcohol. Dat is nog gezonder ook! Hier een paar van de fijnste mixjes zonder alcohol:

Jillz Original 0.0% -Mojito

Je waant je in Havana:

Ingrediënten:

– 10 muntblaadjes
– 1 theelepel rietsuiker
– halve limoen
– 1 flesje Jillz Original 0.0%
– ijsblokjes

Doe de muntblaadjes met het rietsuiker en de limoen in partjes in het glas en stamp dit met een vijzel of een stamper aan. Leg de ijsblokjes erop en schenk het glas vol met de Jillz Original 0.0%.

Fruity Jillz Raspberry 0.0%

Voor als je zin hebt in een fruitige mocktail:

Ingrediënten:

– 1 flesje Jillz Raspberry 0.0%
– 1 takje munt
– 1 limoen
– ijsblokjes met rood fruit

Deze vraagt wat voorbereiding: vul de ijsblokjesvorm met rood fruit, zoals frambozen, stukjes aardbei, rode bessen en water natuurlijk. Vul je glas half met deze ijsblokjes en vul aan met Jillz Raspberry 0.0%. Een takje munt en een schijfje limoen erin: niks meer aan doen!

Geen 18 jaar, geen alcohol.