Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Waarom muziek heel belangrijk is voor je kind

Wist je dat muziek maken en luisteren supergoed is voor de ontwikkeling van je kind? Er wordt hierbij namelijk een hoop van de motorische en zintuiglijke vaardigheden gevraagd. Dat betekent echt niet dat je je 2-jarige al een echte viool hoeft te geven. Het stimuleren van muzikaliteit kan ook op andere manieren.

Ouders van Nu samen met Fisher-Price

Verzoeknummertjes

Let goed op van welke muziek je kind het vrolijkst wordt. Dikke kans dat hij dol is op de liedjes uit zijn favoriete film of de muziek die uit zijn lievelingsspeelgoed komt. Maar het kan ook best dat hij jouw keuze superleuk vindt. Door vaak muziek op te zetten, ontdek je snel genoeg waar je kind het liefst naar luistert.

Kracht van de herhaling

Herken je het, dat je de liedjes die je kind luistert niet meer uit je hoofd krijgt? Niet zo gek, hij luistert ze ook zó vaak. Voor je kind is die herhaling heel belangrijk. De voorspelbaarheid geeft hem een gevoel van veiligheid en houvast. Heel goed dus juist! Gewoon even slikken als hetzelfde melodietje weer langskomt.

Zijn eigen instrument

Met speelgoed dat muziek maakt, geef je je kind de kans op een speelse manier kennis te maken met musiceren. Je kunt natuurlijk wat potten en pannen gebruiken, maar speciaal voor dit doel heeft Fisher-Price de BeatBo Boogie Boombox ontwikkeld. Deze Box met vrolijke lichtjes en coole beats is een geweldige manier om voor het eerst zelf muziek te maken. Door aan de box te draaien kan je kind zijn eigen feestje bouwen. Als hij iets ouder is, zorgen BeatBo, BeatBelle en BeatBowWow (die in passende vormpjes gestopt kunnen worden) voor nog meer toffe beats en grappige zinnetjes. Zo blijft dit speelgoed je kind uitdagen. Het moet nu wel heel gek lopen, wil je kind niet de volgende Mozart worden.

BeatBo Boogie Boombox