Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Waarom billendoekjes onmisbaar zijn (ook als je kind wat ouder is)

Zolang je in de luiers zit, gaan er ontelbare billendoekjes doorheen. Maar wist je dat ze behalve voor het schoonmaken van babybillen ook op andere momenten jouw lievelings zijn? Van snoetenpoetsen tot het verwijderen van make-up: dit is waarom je altijd billendoekjes in huis wilt hebben. 

Ouders van Nu samen met Albert Heijn

Plakkerige handen en vieze snoeten

Ze worden billendoekjes genoemd, en daarvoor zijn ze eigenlijk ook bedoeld, maar je zult al snel ontdekken dat je ze net zo goed kunt gebruiken voor plakkerige handen en vieze snoeten.

Geknoei aan tafel

Komt je kind in de fase ‘zelluf-doen’, dan ontkom je niet aan geknoei en geklieder tijdens het eten. Denk: een complete maaltijd onder de stoel vinden en een plakkerige tafel. Met wat billendoekjes boen je al die eetvlekken met één veeg weg.

Voor onderweg

Vooral onderweg kom je erachter hoe handig billendoekjes kunnen zijn. Denk aan snottebellen, geknoei op de achterbank, een vlek op de jas van je kind. Met een pak doekjes in je auto en/of in de (luier)tas kun je de wereld aan.

lotion doekjes

Make-up verwijderen

Zijn je make-up remover of de wattenschijfjes op? Weet dan dat een billendoekje een prima plan B is.

Ongelukje in de wc

Gaat je kind (bijna helemaal) zelfstandig naar de wc? Misschien gaat het soms toch mis. Met een billendoekje maak je de wc-bril en de vloer binnen no time weer schoon.

Redactioneel – Offer – Peuterbedden

Peuterbedden

Tussenstap van ledikant naar groot bed
Bekijk ze hier