Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Wat vinden ouders van de VSM-producten?

Heb je last van gevoelige spieren tijdens je zwangerschap, heeft je kind de waterpokken of nies je alles bij elkaar omdat het hooikoortsseizoen weer is begonnen? VSM heeft voor al deze vervelende kwaaltjes natuurlijke producten die verlichting kunnen bieden. 

Ouders van Nu samen met VSM

In onderstaande video’s van Mommytalks vertellen ouders over hun ervaringen met diverse VSM-producten. Van de VSM Waterpokken spray tot VSM Nisyleen neusspray en VSM Spiroflor.

Gevoelige spieren na het sporten

Danielle heeft na tien jaar het tennissen weer opgepakt. Omdat ze merkt dat dit toch wel een zware belasting is voor haar spieren, gebruikt ze VSM Spiroflor spray. In deze video vertelt ze over haar ervaring met dit product.

Hatsjoe, hooikoorts!

Chantal is moeder van drie kinderen en heeft tijdens het hooikoortsseizoen vaak last van verkoudheid en niezen. Om de klachten te verlichten, heeft ze VSM Nisyleen neusspray gebruikt. Wat is haar ervaring met dit product?

Jeukende, geïrriteerde ogen

Naast verkoudheid en niezen, heeft Chantal ook last van geïrriteerde ogen als de pollen weer in de lucht zitten. Hiervoor heeft ze VSM oogdruppels in huis gehaald. Helpt het?

Avontuurlijke kinderen

Bonny is moeder van twee avontuurlijke kinderen: dochter Charlie (4) en zoon Beer (2).  Ze heeft standaard VSM Kind Arnikind Vallen en stoten gel in haar tas als ze op pad gaat met haar kinderen. In deze video vertelt ze over haar ervaringen met dit product.

Leren snuiten

Kims dochter Mila kon de eerste twee jaar nog niet haar neus snuiten. VSM Kind Nisykind Neusspray was de (zout)oplossing. Voor zichzelf vindt Kim VSM Nisyleen Hoestsiroop ideaal. Bekijk hier haar ervaring met deze producten.

Droge huid

Kim heeft in de winter extreem last van een droge huid. Om de kwetsbare plekken te verzorgen, gebruikt ze tegenwoordig VSM Derma Cardiflor crème. Ook voor haar dochter Mila gebruikt Kim dit product. Bekijk snel in deze video wat Kim van dit product vindt.

Over Mommytalks

In de serie Mommytalks vertellen moeders open en eerlijk over hun ervaring met producten en diensten. Want wat kun je beter vertrouwen dan het oordeel van een mede-moeder?