WIN 3x UNO game en kaartspel + Just Dance® 2018

WIN 3x UNO game en kaartspel + Just Dance® 2018

Wie heeft de beste moves van de familie? Met Just Dance 2018 dans je op de nieuwste hits, waaronder Rockaby van Clean Bandit ft. Sean Paul & Anne-Marie of 24K Magic van Bruno Mars. Ouders van Nu mag drie keer deze muziekgame weggeven, inclusief UNO game voor Nintendo Switch en old school kaartspel.

Ouders van Nu samen met Ubisoft

Voetjes van de vloer

Met Just Dance tover je elke plek om tot een dansvloer. Dus zet je volume op 100% en toon je beste moves op de superhits als Side to Side van Ariana Grande ft. Nicki Minaj of de klassieker Daddy Cool van Groove Centery. Je kunt deze game spelen op een Switch, Wii, Wii U, Xbox One en PS4.

Met de Just Dance Controller App heb je geen extra accessoires nodig, want dan kun je met je smartphone al je moves volgen. Voor de allerkleinsten zijn er acht dansjes ontwikkeld met behulp ontwikkelingsdeskundigen om kinderen meer te laten bewegen.

Populair kaartspel

UNO, één van de meest populaire kaartspellen, keert terug naar de Nintendo Switch, met een assortiment aan spannende elementen, zoals het nieuwe Today’s Ruleset, dat meer plezier en nieuwe strategieën aan je UNO game toevoegt!

Strijd tegen andere spelers door je hand zo snel mogelijk weg te spelen in Classic play of pas jouw beleving van het spel aan door een variatie aan House Rules en spelinstellingen om er zeker van te zijn dat jij en je vrienden nooit twee keer hetzelfde spel spelen!

Winnen

Wil je kans maken op Just Dance® 2018, UNO game voor Nintendo Switch en het UNO kaartspel? Vul dan dit formulier in. Winnaars krijgen automatisch bericht.