Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

WIN 4 gratis kaartjes voor Bobbejaanland

Ga op ontdekkingstocht in Kinderland, cruise samen over de Indiana River of bezoek Cowboytown voor een stoere show. Maak nu kans op vier gratis kaartjes voor familiepark Bobbejaanland, net over de Belgische grens. 

Ouders van Nu samen met Bobbejaanland

Van achtbanen tot stoere shows

Je weet bijna niet waar je moet beginnen, zo veel valt er te beleven in Bobbejaanland. Stap met z’n allen in de Okidoki, de vrolijke achtbaan, glij in boomstam vanaf hoge watervallen naar beneden, maak een duizelingwekkend ritje in de Dino Ride of kom op adem in de Monorail en verken het hele park. Ook leuk is de Flying Orca en natuurlijk het reuzenrad, de eyecatcher van het pretpark. Een dag is bijna te kort voor een dagje Bobbejaanland.

Maak kans op gratis kaarten

Wil je met je gezin, vrienden of familie naar Bobbejaanland? Goed nieuws: we mogen vier kaartjes weggeven. Vul hieronder je gegevens in om kans te maken.

Niet gewonnen?

Als je niet wint, kunnen we je toch blij maken. Want Ouders van Nu lezers krijgen sowieso een flinke korting op een dagje familiepark Bobbejaanlan. In plaats van € 35,50 betaal je slechts € 21,90 per persoon. Ga snel naar deze aanbieding! 

Fijn om te weten:

  • Tickets zijn de hele zomer geldig.
  • Kinderen kleiner dan 1 meter kunnen gratis naar het park.
  • Bobbejaanland heeft ook hele avontuurlijke attracties voor je oudere kroost.
  • Het park heeft meerdere (thema) restaurants
  • Kom alvast in de stemming! Download gratis de app en ontdek het park.
Redactioneel – Offer – Opvoedboeken

Opvoedboeken

Antwoord op al je vragen
Vind je hier