WIN: 4x Nomi meegroeistoel

WIN: 4x Nomi meegroeistoel

Zit er binnenkort een kleine Bourgondiër aan tafel, maar is er nog geen kinderstoel in huis of kun je er nog wel een extra gebruiken? Graag je attentie, want wij mogen deze award-winnende én mega knappe meegroeistoel weggeven.

Meegroeistoel Nomi, die verdeeld wordt door BABYmatters, is ontworpen door Peter Opsvik, de gerenommeerde ontwerper die ook de bekende houten Tripp Trapp ontwierp. In 2014 won hij met Nomi een Red Dot Design Award. En dat snappen we, want wat een mooi design.

Groeit met je kind mee

Nomi valt in de categorie meegroeistoel, wat betekent dat hij met je kind meegroeit: van pasgeborene tot tiener. De voetsteun, zitting en rugleuning bieden ondersteuning in verschillende houdingen. Zo kan je kind actief zitten en vrij bewegen. Door de drie verschillende manieren van instellen, zit je kind op elke leeftijd in de meest ergonomische houding. En dankzij de Nomi Baby -het kuipje dat je kan bijkopen-, kan je deze meegroeistoel vanaf de geboorte al gebruiken.

Nog meer pluspunten

Niet alleen groeit Nomi vanaf de geboorte tot wel 130 kilo – dus je kunt er zelf ook nog op zitten – met je kind mee, ook heeft de stoel meer kwaliteiten. Zo kun je Nomi zelf samenstellen door te kiezen uit zeven kleuren en vier houtsoorten. Ook handig: je hebt geen gereedschap nodig als je de zitting of de voetensteun wilt verstellen. En meer:

  • Hij weegt slechts 4,9 kilogram. Zo kun je de stoel tijdens het stofzuigen of dweilen aan het tafelblad hangen
  • Kantelveilige wieltjes
  • De vorm van de basis garandeert de juiste zitdiepte
  • Voldoet aan de meest recente veiligheidsnorm
  • De duurzame en recycleerbare materialen bevatten geen schadelijke stoffen
  • De zachte en natuurlijke contour voorkomen dat je kind zich bezeert
  • Zonder gereedschap in enkele seconden te verstellen
  • Millimeter per millimeter verstelbaar, dus altijd de perfecte maat voor je kind

Winnen?

Wil je kans maken op een van de vier meegroeistoelen? Ga naar de Instagram van Ouders van Nu en like het bericht.