Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

WIN: exclusief Hakuna Matata Weekend in Disneyland® Paris

Zijn jij en je kind ook zo’n fan van de stoere Simba en de grappige Timon en Pumbaa? En dansen jullie er ook op los als Baloe zijn ‘Wat Je Van Beren Leren Kan’ zingt? Dan kan jullie droom nu werkelijkheid worden! In Disneyland® Paris is deze zomer het The Lion King & Jungle Festival en wij mogen een VIP Hakuna Matata Weekend voor vier personen weggeven.

Ouders van Nu samen met Disneyland® Paris

The Lion King & Jungle Festival

The Lion King en The Jungle Book komen tot leven tijdens The Lion King & Jungle Festival in Disneyland® Paris. Beleef de ritmes van de Afrikaanse savanne en de Indiase jungle met twee spectaculaire nieuwe shows. Geniet van de meeslepende muziek uit The Lion King tijdens de show ‘The Lion King: Rhythms of the Pride Lands’. Swing mee met met de Jungle Book-vrienden Baloe, Koning Lowietje en Mickey en zijn vrienden tijdens de ‘The Jungle Book Jive’. Dans met Timon en Pumbaa Timons’ MataDance en wordt wakker in een Afrikaans dorp Jembe Joy en leer de djembe spelen.

Maak kans op een VIP weekend

Wil je met je gezin genieten van dit The Lion King & Jungle Book-spektakel? Goed nieuws! Wij moren een exclusief Hakuna Matata Weekend voor vier personen weggeven, van 30 augustus t/m 1 september 2019 tijdens The Lion King & Jungle Festival.

Dit win je:

  • 2 nachten op basis van 1 kamer in hotel Disney’s Newport Bay Club, inclusief ontbijt (1 persoon moet ouder zijn dan 18 jaar)
  • Speciale ontvangstbalie in het hotel
  • 3 dagen onbeperkt toegang tot beide Disney Parken
  • Maaltijdvouchers voor lunch en diner
  • VIP zones bij verschillende shows in het Disneyland Park
  • Exclusief ontbijt met Disney entertainment
  • Hakuna Matata Party op zaterdagavond
  • Het verblijf is op basis van eigen vervoer.

Vul je gegevens hieronder in om kans te maken op deze fantastische prijs!

Sneakpreview van The Lion King & Jungle Festival