Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Zó creëer je een rustmoment voor jou en je kind

Luiers verschonen, billen afvegen, knutselen, wasjes draaien, eten koken en nog duizend-en-een andere dingen. Met een kind vliegt de dag voorbij. Even op de bank ploffen met de volumeknop op nul zit er meestal niet in. Al helemaal niet als je kind geen middagslaapje meer doet. Hoe pak je dan toch even een rustmoment?

Ouders van Nu samen met Storytel

Met een luisterboek!

Met een luisterboek creëer je een moment van rust en aandacht voor jou én je kind. Juist doordat jullie allebei alleen maar hoeven te luisteren. Bovendien is een luisterboek ook nog eens heel leerzaam. En een pluspunt ten opzichte van een voorleesboek: de verhalen zijn vaak nét iets spannender, omdat er geluiden aan zijn toegevoegd. Zo komt een spannend verhaal nóg meer tot leven.

Ook handig voor die lange autorit..

Een luisterboek is trouwens niet alleen perfect om thuis te gebruiken. Wat dacht je van tijdens een lange autorit? Een luisterboek neemt geen ruimte in, je kunt hem niet vergeten en je kind heeft er ook nog plezier van als jullie op de bestemming zijn. Nog een voordeel: sommige kinderen worden in de auto wagenziek met een doe- of leesboek op schoot of als ze naar een scherm kijken. Een luisterboek is dan ideaal!

Waar vind je leuke luisterboeken?

Goed idee, zo’n luisterboek? En wil je deze zomer zelf een poging doen tot het lezen van een e-book aan het zwembad? Met Storytel heb je onbeperkt toegang tot meer dan honderdduizend (!) Nederlands- en Engelstalige luisterboeken en e-books. Thrillers, romans, biografieën, kinderboeken, vakliteratuur, stand-up comedy en nog veel meer. Voor het hele gezin zit er iets bij. Extra fijn: je kunt de boeken ook beluisteren als je geen internet hebt. Perfect dus als het wifi-netwerk je in de steek laat. Nog meer voordelen van een abonnement op Storytel:

  • Storytel bevat standaard Kids Mode, zodat je kind in een veilige omgeving luisterboeken kan beluisteren.
  • Storytel heeft een unieke samenwerking met de Efteling zodat je kind alle sprookjes uit deze wondere wereld kan beluisteren.
  • Met het familieabonnement of familieabonnement plus (vanaf € 14,99 en € 19,99) kun je met vier tot zes personen tegelijkertijd verschillende dingen beluisteren.
  • Op de digitale boekenplanken verzamel je de favoriete boeken van alle gezinsleden.
  • Bovendien krijgt ieder gezinslid ook nog gepersonaliseerde tips op zijn of haar boekenplank.
  • Tot slot nóg een groot voordeel: je hoeft een boek niet per se te kopen, want met een Storytel abonnement kunt je altijd en overal onbeperkt luisteren.