Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Zo kies je een vakantie waar het hele gezin blij van wordt

Vakantie, wie is er niet dol op? Heerlijk niksen, of juist lekker de hort op. Wat voor type vakantievierders zijn jullie? Door te ontdekken wat jullie het liefst doen op vakantie, lukt het om een trip te plannen waar iedereen gelukkig van wordt.

Ouders van Nu Samen met TUI

Ieder z’n eigen wens

Geen gezin is hetzelfde. Iedereen heeft z’n eigen vakantiewensen. Ga je voor het eerst op vakantie met je baby, dan wil je iets anders dan wanneer je met tieners op stap gaat. En gaan opa en oma mee? Dan is het fijn om ook met z’n tweetjes iets te kunnen ondernemen.

Start met een brainstorm

Als het onderwerp vakantie op tafel komt, dan ben je al snel geneigd vakantiesites af te speuren. Maar door het grote aanbod zie je door de palmen het strand niet meer. Start daarom met een brainstorm: onderzoek wat iedereen het liefst wil. Begin bijvoorbeeld met het soort activiteiten. Wil je graag sportief bezig, spelletjes spelen of een boek lezen aan het zwembad? Wat voor weer hoop je op? Een stralende zon met 30 graden, of mag het best een dagje bewolkt zijn? Wil je graag uitzicht op de bergen of zo dicht mogelijk bij het strand zitten?

Alle wensen in één vakantie

Nu kunnen jullie aan het plannen slaan. Ideaal gezien willen jullie allemaal precies hetzelfde, maar meestal is dit niet het geval. Gouden tip: denk out of the box! Vaak kunnen verschillende ideeën namelijk prima gecombineerd worden. De zonaanbidder kan aan het zwembad liggen, terwijl de sportieveling op het volleybalveld staat en de kinderen de tijd van hun leven hebben bij de kidsclub.

Holiday Q&A

Om met het hele gezin een geschikt vakantieplan te maken, bedacht TUI de Holiday Q&A. Dit is een vakantiespel waarbij je op een grappige manier ontdekt wat ieders wens is! Het werkt zo:

  1. Speel het spel via kinderenzijndebaas.nl
  2. Maak voor elke speler bordjes met de naam van iedereen die meedoet aan het spel.
  3. Hier vind je de lijst met vakantievragen, pak die erbij.
  4. Stel de vakantievragen hardop.
  5. Elke speler houdt het bordje omhoog van degene die hij het best bij de vraag vindt passen.
  6. Film jullie Holiday Q&A en maak kans op een droomvakantie!